00:57 uur 09-12-2021

KartRider: Drift closed beta begint vandaag

Closed beta voor online platformonafhankelijke, gratis te spelen party-racegame begint vandaag om 16.00 uur Pacific Time, registreer nu om uw plaats te beveiligen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– De volgende aanwinst in Nexon’s enorm succesvolle KartRider racingfranchise is er! Platformonafhankelijke sensatie, de gratis te spelen KartRider: Drift, lanceert zijn closed beta vandaag om 16.00 uur Pacific Time en eindigt op 15 december om 05.00 uur Pacific Time. Toegang tot de KartRider: Drift closed beta is beschikbaar voor de pc op Nexon’s launcher en Steam, en bovendien voor consolespelers op PlayStation®4 en Xbox One.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211208006130/nl/

KARTRIDER: DRIFT CLOSED BETA STARTS TODAY - Closed Beta for Online Cross-Platform, Free-to-Play Party Racing Game Kicks Off (Graphic: Business Wire)

KARTRIDER: DRIFT CLOSED BETA STARTS TODAY – Closed Beta for Online Cross-Platform, Free-to-Play Party Racing Game Kicks Off (Graphic: Business Wire)

Klaar voor het leveren van nieuwe spanning in de geliefde Nexon racefranchise, zorgt KartRider: Drift voor ongeëvenaarde karakter- en kartpersonalisering. De karts kunnen als nooit tevoren op de persoonlijke smaak worden afgestemd, waardoor de spelers hun ritten zo kunnen transformeren dat zij hun innerlijke racepersonage weergeven. Om ervoor te zorgen dat uw rit vertegenwoordigt wie u bent op de baan, variëren de aan te passen opties in de game van door de speler gemaakte kartomhulsels tot unieke karakterkostuums. Spelers kunnen deze elementen verfijnen, en sleutelen om direct de ultieme kart te creëren.

KartRider: Drift biedt spelers de snelste door zweven aangestuurde race-ervaring met verbluffend mooie grafische elementen geleverd via Unreal® Engine 4, vanaf de basis opgebouwd voor het dynamisch, online spelen van games. Daag uw vrienden uit ongeacht op welk platform zij spelen en geniet zonder grenzen, zonder paywalls of pay-to-win-elementen.

Er is nog tijd om mee te doen aan het raceplezier! Bezoek om u te registreren voor closed beta-toegang de officiële website van KartRider: Drift.

KartRider: Drift wordt gepubliceerd door Nexon.

Assets: Persmaterialen

Social media: Twitch / Twitter / Instagram / Discord / Facebook / YouTube

Over KartRider: Drift http://kartriderdrift.com

Oorspronkelijk gelanceerd in 2004, was KartRider de eerste titel in de kartracingserie van Nexon, en werd het vervolgens enorm populair in Azië en daarbuiten, met meer dan 380 miljoen spelers in de 17 jaar sinds het product op de markt is. Als franchise heeft KartRider een sterk merk gerealiseerd op de Aziatische markten en een enorme aanwezigheid van eSports in Korea, waar de officiële competitie in 2005 is begonnen. Het blijft de langstlopende e-Sports-competitie tot nu toe.

KartRider: Drift is een kartracing-partygame, die zijn inspiratie haalt uit eerdere titels in de franchise, door zweven gestuurde race-actie levert en beschikt over meerdere game-modi en diepe door de speler gecreëerd maatwerk van karts en figuren. Beschikbaar op Steam, de Nexon Launcher, PlayStation en Xbox, KartRider: Drift biedt gratis te spelen online spel op alle platforms en er kunnen vrienden worden uitgedaagd ongeacht het platform dat zij kiezen.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

OPMERKINGEN VOOR REDACTEUREN:

De voortgang van de closed beta wordt bij de lancering niet overgedragen naar de officiële game.

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van een sleutel voor de KartRider: Drift closed beta, kunt u een e-mail sturen naar het persteam van Nexon op Nexon@bhimpact.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr