15:00 uur 12-11-2020

De nieuwste Mabinogi-update levert geweldige beloningen om Milletians vooruit te helpen in de wereld van Erinn

Het nieuw kerkersysteem en verschillende boost-evenementen zijn tijdelijk beschikbaar

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Mabinogi, het gratis te spelen fantasie MMORPG van Nexon, heeft vandaag de nieuwste update aangekondigd met verschillende tijdelijke evenementen om Milletians te helpen een overvloed aan beloningen te verdienen en om vanaf vandaag verder te komen in de wereld van Erinn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201112005070/nl/

Mabinogi (Graphic: Business Wire)

Mabinogi (Graphic: Business Wire)

De update voegt een nieuw, permanent Dungeon-gidssysteem toe om spelers door de mysterieuze ondergrondse kamers te begeleiden en informatie te verstrekken over de belangrijkste kerkers in Erinn met aanbevelingen op basis van de fysieke en magische aanvallen van spelers. Het systeem heeft ook een gegarandeerd beloningssysteem om spelers te belonen met enkele kernbeloningen voor hun herhaalde inspanningen. Er is zelfs een nieuwe speciale winkel met talloze handige items die spelers kunnen inwisselen met de vouchers die ze nu kunnen verdienen door de kerkers te ontruimen.

Nu tot en met 10 december kunnen spelers ook missies uitvoeren tijdens het Generation Boost-evenement om een verscheidenheid aan beloningen te verdienen, waaronder een Erg level 35-katalysator, smeedgereedschap, edelstenen, huisdieren, outfits, een ontgrendelingsdrankje voor handel en nog veel meer! Milletians ontvangen ook een tijdelijke eerste titel met sterke statistieken die verder kunnen worden geüpgraded. Het wordt spelers aangeraden om zo vroeg mogelijk in te loggen om langer van de boosts te genieten. Het voltooien van G19-G24 is nu gemakkelijker en resulteert ook in meer grote beloningen. Er zijn ook beloningen beschikbaar voor degenen die eerder G19-G24 hebben voltooid.

Als bonus brengt Mabinogi tot en met 17 december ook het Dungeon Drop Rate Increase-evenement terug. Tijdens de evenementenperiode profiteren spelers van hogere drop-rates voor enkele van de zeldzaamste items van Uladh. Het betreden van Uladh Dungeons met maximaal zeven vrienden is nu ook permanent beschikbaar.

Vanaf 3 december worden er nog meer evenementen, buffs en beloningen toegevoegd om alle Mabinogi-spelers, of ze nu actief, terugkerend of nieuw zijn, nog verder te helpen wanneer ze deze winter inloggen op het spel.

Bezoek voor meer informatie over de november-update van Mabinogi de officiële website en volg @mabinogi op Facebook voor de laatste updates.

Assets: [Mabinogi] Afbeelding november-update

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi https://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon Amerika

Cynthia Lezama

PR en marketingcommunicatie manager

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr