02:30 uur 16-07-2021

Een niveau hoger met geheel nieuwe Stardust-vaardigheden in de nieuwste Mabinogi-update

De nieuwste NPC Melwyn introduceert een uitdagend nieuw kerkerniveau, schaduwmissies en meer

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– De toonaangevende game-ontwikkelaar Nexon heeft de nieuwste Stardust-update aangekondigd voor zijn gratis te spelen fantasy-MMORPG Mabinogi. Vanaf vandaag zullen Milletians kennismaken met het nieuwste niet-speelbare personage (non-playable character, NPC) Melwyn, die spelers beloont met materialen om mystieke Stardust-vaardigheden te ontgrendelen. Spelers kunnen ook deelnemen aan de uitdagende schaduwmissies en nieuwe tussenliggende kerkerniveaus.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210715006112/nl/

Mabinogi Stardust (Graphic: Business Wire)

Mabinogi Stardust (Graphic: Business Wire)

In de laatste update van de Stardust-saga worden Milletians begroet door Melwyn in de Royal Society of Astronomy, die een reeks speurtochten te bieden heeft. Na voltooiing beloont Melwyn spelers met materialen die kunnen worden gebruikt om alle vijf nieuwe Stardust-vaardigheden en de ondersteunende effecten te ontgrendelen.

Spannende nieuwe kerkercontent is beschikbaar als onderdeel van de nieuwe update: de TailTeann-schaduwmissies bevatten de ‘Let Them Fight’ en ‘All-Out War’, en de Tara-schaduwmissies stellen spelers in staat om deel te nemen aan de ‘Sniper War’ of de ‘Shadow Realm Champion’. De Milletians die deze vier nieuwe missies met succes voltooien, maken kans op twee spectaculaire Enchant Scrolls door de laatste schatkist te openen na het voltooien van elke kerker.

Daarnaast worden er ook nieuwe tussenliggende kerkers geïntroduceerd, die alleen toegankelijk zijn met een Intermediate Dungeon-pas die toegang geeft tot de Intermediate Math-, Rabbie- en Barri-kerkers. Om de pas te kopen, ga je naar de Researcher’s Shop bij de Poulnabrone Rock in Dunbarton. Elke kerker beloont spelers met meer Enchant Scrolls zodra de betreffende kerker met succes is voltooid.

Bezoek voor meer informatie over de laatste updates van Mabinogi de officiële website en volg @mabinogi op Facebook voor de laatste updates.

Assets:

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi https://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens media
Stephanie Wong

Nexon Amerika

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr