14:00 uur 08-12-2021

Digi International onthult Connect EZ-collectie van apparaatservers

De oplossing voor industriële netwerken start in seconden op en configureert in minuten, waardoor marktleidende schaal en functionaliteit worden geboden aan klanten die een hoog niveau van beveiliging, gegevensconsistentie en bruikbaarheid nodig hebben

HOPKINS, Minnesota–(BUSINESS WIRE)– Digi International, (NASDAQ: DGII, www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT)-connectiviteitsproducten en -diensten, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Connect EZ®. Dit is een collectie apparaatservers van de volgende generatie die connectiviteit biedt voor zakelijke, commerciële en industriële automatiseringstoepassingen.

Met de detectie- en configuratietool Digi Navigator en Digi Accelerated Linux (DAL)-besturingssysteemintegratie, maakt Connect EZ een grote sprong voorwaarts over verouderde seriële interface-ontwerpen om een eenvoudig te implementeren, betrouwbare en innovatieve oplossing te bieden die een lange levensduur en beheersbaarheid garandeert voor connectiviteitstoepassingen in de productie, detailhandel, medische industrie en telecom.

“Bedrijven vervangen hun apparatuur niet; ze updaten de manier waarop ze ermee praten”, zegt Brian Kirkendall, algemeen manager en vicepresident infrastructuurbeheer bij Digi. “Connect EZ moderniseert seriële connectiviteit met LTE- en wifi-opties, verbeterde beheerbaarheid, beveiliging, intelligentie en prestaties, terwijl het naadloze connectiviteit biedt voor bestaande toepassingen.”

Van fysieke poortondersteuning tot netwerksnelheden en verwerkingskracht, Connect EZ van Zigi breidt de mogelijkheden van PortServer® en Digi One®-producten van Digi uit. Ontwikkeld voor organisaties met serieel-naar-netwerk-apparatuur voor machine-naar-machine-toepassingen, maar ook voor bedrijven die extra apparaten moeten aansluiten via wifi, mobiel of ethernet. Connect EZ stelt seriële machines in staat om efficiënt te communiceren over een breed scala van netwerktypes en data framing en pakketvorming af te stemmen, terwijl apparaten en toepassingen, zonder enige wijziging, over netwerken kunnen werken. Connect EZ biedt de volgende software-enabled voordelen:

  • Intelligentie – van het DAL-besturingssysteem van Digi
  • Beheer en schaalbaarheid – van Digi Remote Manager® en Digi Navigator
  • Transparantie van het gepatenteerde RealPort® van Digi
  • Beveiliging – van de ingebouwde TrustFence® van Digi
  • Connectiviteit – van mobiele connectiviteit en wifi-opties

Naast de release van de Connect EZ seriële server, biedt de AnywhereUSB Plus van Digi nu wifi-mogelijkheden op zijn modellen met 8 en 24 poorten. Deze nieuwe mogelijkheid biedt klanten de mogelijkheid om verbinding te maken met hun USB-apparaten via een draadloos LAN, ofwel door de AnywhereUSB aan te sluiten op een bestaand WLAN-netwerk of door een kleine WLAN te creëren met de AnywhereUSB zelf.

Beschikbaarheid

De Digi Connect EZ-collectie van apparaten zijn per direct te koop.

De Digi AnywhereUSB Plus-wifi-apparaten zijn per direct en exclusief verkrijgbaar bij Digi-Key® Electronics tot 31 januari 2022.

Over Digi International

Digi International (NASDAQ: DGII) is een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-connectiviteitsproducten, -diensten en -oplossingen. We helpen onze klanten bij het creëren van verbonden producten van de volgende generatie en bij het implementeren en beheren van kritieke communicatie-infrastructuren in veeleisende omgevingen met een hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid. Digi is in 1985 opgericht en we hebben onze klanten geholpen om meer dan 100 miljoen dingen met elkaar te verbinden en laten groeien. Ga voor meer informatie naar de website van Digi op www.digi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Ramsay

Global Results Communications
digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr