15:24 uur 17-11-2021

ESG Clean Energy reageert op rapport van Kerrisdale Capital over Camber Energy

WEST SPRINGFIELD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ESG Clean Energy, LLC (‘ESG’), ontwikkelaars van klimaatneutraliteits- en schone energieoplossingen voor gedistribueerde stroomopwekking, heeft vandaag een verklaring vrijgegeven in reactie op een rapport van Kerrisdale Capital over Camber Energy (NYSE Amex: CEI) en Viking Energy Group (‘Viking’) (OTCQB: VKIN) die volgens ESG misleidende en onnauwkeurige informatie over ESG bevat.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211117005956/nl/

De volledige verklaring kan hier worden bekeken.

Ga voor meer informatie over ESG Clean Energy naar www.ESGCleanEnergy.com.

Over ESG Clean Energy, LLC

ESG Clean Energy, LLC (ESG) ontwikkelt oplossingen voor klimaatneutraliteit en schone energie voor bedrijven en energieleveranciers die aardgas gebruiken. Het ESG-systeem maakt gebruik van gepatenteerde, kant-en-klare technologie om efficiënt elektriciteit te produceren en tegelijkertijd 100% van de koolstofdioxide en waterdamp op te vangen en om te zetten, die kunnen worden gebruikt bij de productie van verschillende grondstoffen, zoals gedestilleerd water, ethanol en ureum. Meer informatie over ESG Clean Energy en de technologie en huidige projecten van het bedrijf is te vinden op www.ESGcleanEnergy.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Bill Wrinn

978-559-1970

Check out our twitter: @NewsNovumpr