04:03 uur 03-11-2021

PCT International Chapter 11-plan bevestigd

De goedkeuring door de rechtbank van het bedrijfsplan van PCT zorgt voor een sterkere toekomstige groei

TEMPE, Arizona–(BUSINESS WIRE)– Met de volledige steun van zijn klanten, leveranciers en de Arizona Bankruptcy Court, is PCT International met een sterkere organisatie uit Chapter 11 gekomen. De robuuste balans met nieuw ontwikkelde producten en ondersteuning van wereldklasse blijft de wereldwijde marktgroei stimuleren met innovatieve breedbandconnectiviteitsoplossingen.

PCT is al meer dan 24 jaar toonaangevend in de branche en heeft tijdens de recente turbulente tijden een sterk omzet- en winstmomentum laten zien. “Met de impact van COVID-19, tarieven, stijgingen van de grondstofkosten en vrachtuitdagingen, toonde ons team doorzettingsvermogen en hard werken”, zei Steve Youtsey, CEO en oprichter. “Ik kan niet trotser op hen zijn met de steun van onze strategische partners”, voegde Steve eraan toe. Tegelijkertijd moest PCT ook hun intellectuele eigendom beschermen, waardoor de breedbandnetwerkoplossingen waarvan hun klanten afhankelijk zijn, blijven verbeteren.

“In mijn 35 jaar als financieel adviseur en turnaround-professional, heb ik nog nooit zoveel vertrouwen gehad in een bedrijf dat klaar is voor een volledige heropleving”, zei Chris Linscott, CPA. “Wat PCT door deze reorganisatie heeft bereikt, heeft het sterker gemaakt en klaargemaakt voor succesvolle groei.”

De Amerikaanse faillissementsrechter Paul Sala zei: “Tijdens het faillissement bleef PCT geld uitgeven aan onderzoek en ontwikkeling en bleef het patenten verkrijgen voor hun producten.” Later voegde hij eraan toe dat PCT “aan tafel zit en een exclusieve verkoopkans heeft.”

Door de Chapter 11-periode te doorlopen en gefocust te blijven, wordt de kracht van PCT in de toekomst aangetoond. PCT vocht zich door ongekende uitdagingen en kwam naar voren als een sterker bedrijf met een veelbelovende toekomst.

Over

PCT International, Inc. is een particulier bedrijf dat een aanzienlijk deel van de wereldwijde telecommunicatie-infrastructuur bedient. Sinds de oprichting zijn er in totaal 170 innovatieve breedbandpatenten aan PCT verleend of geregistreerd. PCT heeft meer dan 1.000.000 mijl (1.600.000 kilometer) aan coaxkabel vervaardigd met zijn eigen technologieën. PCT heeft over de hele wereld ook meer dan vier miljard kabelconnectoren verkocht. Al 25 jaar worden de gepatenteerde coaxkabel en connectoren van PCT zijn wereldwijd in miljoenen huizen en bedrijven geïnstalleerd. Ga voor meer informatie naar http://www.pctinternational.com/our-company/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Isaac Valenzuela, VP Marketing, Andes Industries, Inc. isaac.valenzuela@andesinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr