16:33 uur 06-08-2021

PCT International bekroond met geavanceerd afschermingspatent

Een 25-jarige toewijding aan innovatie die de weg vrijmaakt voor 10G-breedband van de volgende generatie

TEMPE, Arizona–(BUSINESS WIRE)– PCT International heeft een nieuw coaxkabel-patent ontvangen van de USPTO, patentnr. US11.037.703. Dit innovatieve patent biedt verbeterde afschermingstape voor de coaxiale kabelproducten van PCT. De verbeterde afscherming beschermt de signalen in de kabel tegen interferentie van buitenaf en helpt lekken van het signaal te voorkomen. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar breedbandinternet die consumenten nodig hebben voor persoonlijk en zakelijk gebruik is superieure afscherming vereist. Deze nieuwe gepatenteerde technologie is van toepassing op meerdere soorten kabels in huis, zoals breedband coax, beveiliging, Ethernet en HDMI. Bestaande installaties met verouderde, slecht afgeschermde coaxkabels zullen meer en meer lijden naarmate de bandbreedte die wordt gebruikt voor breedbandtelecommunicatienetwerken groter wordt om de 10G-diensten die momenteel worden ontwikkeld, mogelijk te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210806005378/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De voortdurende inzet van PCT voor innovatie via de ontwikkelings- en certificeringsprocessen van PCT Labs biedt haar klanten een strategisch voordeel op de markt. Het gemiddelde huis van 2500 ft² heeft een combinatie van meer dan 400 ft breedband coax-, beveiligings-, Ethernet- en HDMI-kabels. De verbeterde afscherming van PCT kan de het laatste deel van de signaaltap tot in huis of bedrijf waarborgen.

Sinds de oprichting zijn er in totaal 170 breedbandpatenten aan PCT verleend of geregistreerd. Momenteel zijn 160 van deze innovatieve technologiepatenten nog steeds van kracht en 61 in afwachting van goedkeuring, allemaal ten dienste van de breedbandkabelindustrie. “Onze nieuwste gepatenteerde kabeltechnologieën zetten het toonaangevende leiderschap van PCT in het bedienen van het laatste deel in breedbandmarkten voort”, zei Steve Youtsey, CEO van PCT.

Leonard Visser, vice-president van Global Technology, licht toe: “Continuïteit en afscherming zijn altijd belangrijk geweest en zijn nu nog belangrijker. We erkenden dit jaren geleden al toen we de eerste echte continuïteitsconnector ontwikkelden die componenten aan elkaar vergrendelt, metaal op metaal, voor superieure afscherming van het connectorsignaal. Vervolgens hebben we onze originele Triton-coaxkabel ontwikkeld met verbeterde laminaten voor de best beschikbare afscherming. En we zijn nog steeds toonaangevend in de industrie met verbeterde folies om microbreuken, die problemen veroorzaken met hogere bandbreedtes, te voorkomen en te verminderen. PCT is zelfs een pionier in het gebruik van quantumtunneling-composieten om de afscherming naar ongekende niveaus te brengen.”

Organisaties zoals de Society of Cable Telecommunications Engineers1 (SCTE) informeren de industrie over de trend richting hogere bandbreedtes. PCT is al vele jaren toonaangevend op deze gebieden en blijft plannen maken voor de toekomstige behoeften van onze klanten.

Over

PCT International, Inc. is een particulier bedrijf dat een aanzienlijk deel van de wereldwijde telecommunicatie-infrastructuur bedient. PCT heeft meer dan 1.000.000 mijl aan coaxkabel vervaardigd met zijn eigen technologie. PCT heeft over de hele wereld ook meer dan vier miljard kabelconnectoren verkocht. De gepatenteerde coaxkabel en connectoren van PCT zijn wereldwijd in miljoenen huizen en bedrijven geïnstalleerd. Ga voor meer informatie naar http://www.pctinternational.com/our-company/.

1 https://www.10gplatform.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens voor de media
Isaac Valenzuela, VP Marketing, Andes Industries, Inc. isaac.valenzuela@andesinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr