05:20 uur 24-09-2022

PCT International neemt dynamische CFO in dienst

Smeden van een nieuw tijdperk in groei en investeringen

TEMPE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– De aanhoudende heropleving van PCT International in de breedband- en telecommunicatiemarkt kreeg een impuls door de aanwerving van Simit Shah als Chief Financial Officer. Met 20 jaar binnenlandse en wereldwijde ervaring op het gebied van thesaurie, kapitaalmarkten en bedrijfsfinanciering, is Shah verheugd om de kracht van PCT aan de markt te laten zien.

Shah zal de evaluatie en structurering van financieringsstrategieën beïnvloeden, waarbij hij gebruik maakt van zijn ervaring om de bedrijfstransformatie vanuit zijn vorige functies te stimuleren. Shah heeft een B.S. in scheikunde van Villanova University en een MBA van de University of Michigan Ross School of Business. “PCT’s 25-jarige toewijding aan innovatie maakte dit een gemakkelijke keuze voor mij om toe te treden tot hun robuuste team in Tempe,” aldus Shah.

In zijn vorige functies onderhandelde, structureerde en beheerde Shah met succes meerdere financieringsfaciliteiten en -strategieën, inclusief toen hij lid was van het team dat het grootste beursgenoteerde bedrijfseigen onderwijsbedrijf omzette in een particuliere entiteit die wordt beheerd door een consortium van Private Equity-ondernemingen. Shah’s bewezen expertise in het helpen van bedrijven die een transformatieve periode doormaken, zal de komende jaren van cruciaal belang blijken te zijn. Hij is een vooruitstrevende CFO, met positieve energie en kennis op alle gebieden die nodig zijn om succesvol te zijn.

PCT is van plan zichzelf te positioneren als een belangrijke speler in telecommunicatie wereldwijd door nieuwe producten te brengen voor belangrijke operators, zowel in binnen- als buitenland. De oprichter en voorzitter van PCT, Steve Youtsey, verklaarde: “Simit heeft de juiste referenties en ervaring om onze groeibehoeften te ondersteunen. Ik ben enthousiast over wat de toekomst voor PCT in petto heeft, onze unieke ervaring in de ‘last mile’ geeft PCT een voordeel voor de volgende generatie thuisglasvezel- en breedband-connectiviteitsoplossingen,” voegde dhr. Youtsey toe.

Over

PCT International, Inc. is een particulier bedrijf dat een aanzienlijk deel van de wereldwijde telecommunicatie-infrastructuur bedient. Sinds de oprichting zijn in totaal 170 innovatieve breedbandoctrooien aan PCT verleend of geregistreerd. PCT heeft meer dan 1.600.000 kilometer aan coaxkabel vervaardigd met zijn eigen technologieën. PCT heeft ook meer dan vier miljard kabelconnectoren over de hele wereld verkocht. Al 25 jaar worden de gepatenteerde coaxkabel en connectoren van PCT in miljoenen huizen en bedrijven over de hele wereld geïnstalleerd. Ga voor meer informatie naar http://www.pctinternational.com/our-company/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Isaac Valenzuela, VP Marketing, Andes Industries, Inc., isaac.valenzuela@andesinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr