18:12 uur 27-10-2021

Bentley Education- programma breidt uit naar wereldwijde reikwijdte

Gratis ‘Leerlicentie’-software en bronnen aangeboden aan studenten en docenten

EXTON, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), de softwareontwikkelaar voor infrastructuurengineering , kondigt vandaag de wereldwijde uitbreiding van het Bentley Education programma – biedt naadloze toegang tot leerlicenties van meer dan 60 populaire Bentley-applicaties, zonder kosten, aan alle in aanmerking komende studenten en docenten, van middelbare scholen tot hoger onderwijsniveaus, via de Bentley Onderwijs portaal.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211027005866/nl/

Het Bentley Education-programma helpt studenten digitale vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor een gekwalificeerde talentpijplijn om de groei en veerkracht van infrastructuur wereldwijd te ondersteunen.

Het Bentley Education-programma helpt studenten digitale vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor een gekwalificeerde talentpijplijn om de groei en veerkracht van infrastructuur wereldwijd te ondersteunen.

Na de eerste aankondiging op 3 mei 2021 van de lancering van Bentley Education in de proeflanden Australië, het VK, Singapore, Litouwen en Ierland, krijgt het programma een overweldigende respons, met meer dan 500.000 studenten en docenten in vele landen een bezoek aan de Bentley Education-portal. Nu, met wereldwijde uitbreiding, is het Bentley Education-programma toegankelijk voor alle studenten en docenten op middelbare scholen, middelbare scholen, community colleges, hogescholen, instituten en universiteiten over de hele wereld om Bentley-applicaties in hun klaslokalen, laboratoria en thuis te gebruiken.

Vinayak Trivedi, vice-president van Bentley Education, zei: “Met de wereldwijde focus op het verbeteren van infrastructuur voor veerkracht en aanpassing, zal er een ongekende vraag zijn naar getalenteerde individuen die de vaardigheden en het vermogen hebben om aan boord te komen, voorbereid om te werken op het volgende niveau van projecten en digitale workflows. Door studenten, docenten en universiteiten over de hele wereld te voorzien van de juiste software en middelen om klaar te zijn voor deze kans, vullen we het onderwijssysteem aan om het benodigde talent aan te trekken en te ontwikkelen.”

Met een mix van leerinhoud die is gemaakt voor studenten, biedt de Bentley Education-portal toegang tot uitgebreide trainingsbronnen en projectgebaseerde leerinhoud die wordt onderhouden in samenwerking met grote universiteiten en industriële partners. Door zich te registreren op de Bentley Education-portal om toegang te krijgen tot leerlicentierechten, krijgen studenten en docenten ook toegang tot bonusbronnen zoals inzichten van professionals uit de branche, perspectieven uit de eerste hand van huidige studenten en updates over de nieuwste en huidige branchetrends – allemaal in hun eigen tempo, in een leuke leeromgeving.

Katriona Lord-Levins, Chief Succes Officer bij Bentley Systems, zei: “Studenten geven er tegenwoordig de voorkeur aan om in hun eigen tempo te leren en te ontdekken wat hen inspireert. Het Bentley Education-programma biedt precies dat: een gemeenschap van studenten, docenten en praktiserende infrastructuurprofessionals om studenten te helpen ontdekken wat er mogelijk is en om potentieel lonende carrières op gang te brengen in het bevorderen van infrastructuur door digitaal te gaan .”

Ga voor meer informatie over het Bentley Education-programma, met onder andere informatie over het registreren als student of onderwijsinstelling, naar https://education.bentley.com.

# #

Over Bentley Education

Het Bentley Education-programma stimuleert de ontwikkeling van toekomstige infrastructuurprofessionals voor een loopbaan in techniek, ontwerp en architectuur door gratis leerlicenties voor studenten en docenten van populaire Bentley-applicaties te verstrekken via het nieuwe Bentley Education- portaal. Het programma is ontworpen om talent van wereldklasse te creëren dat de uitdagingen aan kan om de kwaliteit van leven te verbeteren en de wereld positief te veranderen met behulp van Bentley-softwaretoepassingen voor infrastructuurengineering en bewezen leerervaringen. Het Bentley Education-programma zal studenten ook helpen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden die essentieel zijn voor een gekwalificeerde talentenpijplijn om de groei en veerkracht van infrastructuur wereldwijd te ondersteunen.

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is de softwareontwikkelaar voor infrastructuurengineering. We leveren innovatieve software om infrastructuur over de hele wereld te verbeteren, waarmee we zowel de wereldwijde economie als het milieu ondersteunen. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en door organisaties van allerlei groottes, voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van wegen en bruggen, rail en transport, water en afvalwater, openbare werken en nutsprojecten, gebouwen en campussen, mijnbouw en industriële faciliteiten. Ons aanbod omvat MicroStation-gebaseerde applicaties voor modelleren en simuleren, ProjectWise voor projectlevering, AssetWise voor asset- en netwerkprestaties, het toonaangevende softwareportfolio voor geowetenschappen van Seequent, en het iTwin-platform voor digital twins voor infrastructuur. Bentley Systems heeft meer dan 4.000 medewerkers in dienst en genereert een jaarlijkse omzet van meer dan 800 miljoen dollar, verspreid over 172 landen.

www.bentley.com

© 2021 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, het Bentley-logo, het Bentley Education-logo, AssetWise, Bentley Education, iTwin, MicroStation, ProjectWise en Sequent zijn geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken of dienstmerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:

@BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr