04:23 uur 13-10-2021

Thundercomm levert de technologie voor Louis Vuitton’s nieuwe slimme luidspreker

PEKING–(BUSINESS WIRE)– Louis Vuitton, ’s werelds meest prominente merk voor luxe-artikelen, lanceerde in juli 2021 de Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker. Met deze nieuwe creatie brengt het merk een draagbare luidspreker op de markt die een verfijnd design koppelt aan een uitstekende geluidskwaliteit en geavanceerde technologie. Om aan hun ambitieuze eisen te voldoen, mobiliseerde het merk de beste leveranciers in de markt.

Voor het belangrijkste element in het elektronische hart van het systeem koos Louis Vuitton voor de TurboX C404 SOM van Thundercomm vanwege de uitstekende reputatie van het bedrijf op het gebied van high-tech audio. De printplaat is gebaseerd op het QCS404-platform van Qualcomm dat de wifi- en Bluetooth-functionaliteit verschaft waarnaar het designhuis op zoek was voor haar eerste portable luidspreker.

Hiro Cai, CEO van Thundercomm, merkt op: “Als ‘s werelds toonaangevende leverancier van slimme IoT-producten en -oplossingen heeft Thundercomm zich altijd ingezet voor het integreren en innoveren van kunstmatige intelligentie om de mogelijkheden van apparatuur te vergroten, met het doel de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van slimme hardware van prototype tot commerciële massaproductie te verkorten. Deze samenwerking met Louis Vuitton is een mijlpaal voor Thundercomm. Het resulteert voor ons niet alleen in waardevolle ervaring binnen deze branche en verfijning van de TurboX C40X-moduleserie, maar legt ook een solide basis voor verdere samenwerking tussen Louis Vuitton en ons.”

Over de Thundercomm C400-serie

De Thundercomm C404 SOM is ontworpen om kunstmatige intelligentie (AI) en connectiviteit te koppelen aan superieure geluidskwaliteit om een geavanceerde spraakinterface, sprankelende geluidsbeleving, geavanceerd energiebeheer en ondersteuning van cloudgebaseerde slimme assistentdiensten te leveren. De voorgeïntegreerde software van de C404 SOM bevat far-field spraakherkenning en geluidsonderdrukking, multi-room audiostreaming, spraakdiensten van derden, Qualcomm DDFA en Dolby Digital-technologie.

Voor meer informatie over de geavanceerde technologieën en producten van Thundercomm, kunt u zich registreren voor deelname aan de aankomende IoT Solutions-webinarserie via de koppeling: https://event.thundercomm.com/registration/

Over Thundercomm

Thundercomm, met hoofdkantoor in San Diego, is een joint venture van ThunderSoft en Qualcomm. Thundercomm is opgericht om innovatie in het Internet of Things en de automobielindustrie te versnellen door allesomvattende oplossingen te bieden die worden aangestuurd door Qualcomm-technologieën. Door de expertise van het bedrijf op het gebied van besturingssystemen, waaronder Android, Linux, enzovoort, grensverleggende software en AI-technologie van ThunderSoft, en een wereldwijd verkoop- en ondersteuningsnetwerk, is Thundercomm een waardevolle en vertrouwde partner voor klanten van over de hele wereld gericht op het bouwen van hoogwaardige producten van de volgende generatie en het verkorten de tijd die nodig is om producten op de markt te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsnaam: Thundercomm

Contactpersoon: Nadia Gao

E-mail: gaolh1022@thundersoft.com
Telefoon: 86 18611179298

Check out our twitter: @NewsNovumpr