07:06 uur 15-03-2023

Thundercomm kondigt de release aan van het EB3Gen2 Edge AI Station om de digitale transformatie van IoT-oplossingen vooruit te helpen

NEURENBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Thundercomm, een wereldwijd toonaangevende leverancier van IoT-producten en -oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de uitgebreide assortiment edge-stations van het bedrijf wordt uitgebreid met de lancering van het EB3Gen2 Edge AI Station, gebaseerd op de Qualcomm® QCS6490 System-on-Chip (SoC). Het systeem is ontworpen met optionele Linux-, Ubuntu-, Android- en Windows-besturingssystemen en is het de eerste in zijn soort dat premium AI-mogelijkheden biedt tegen een betaalbare prijs. Het systeem vormt een solide basis om de digitale transformatie op het gebied van slimme productie, slimme detailhandel, de slimme stad, videosamenwerking en nog veel meer te versnellen.

Het EB3Gen2 Edge AI Station is voorzien van een AI-engine van de nieuwste generatie met 13 INT8 TOPS AI-prestaties, verregaand geoptimaliseerde AI-analyseservice voor streaming media, in staat om tot 8 kanalen FHD-decodering te ondersteunen. Dit maakt het systeem heel geschikt voor scenario’s met een hoge doorvoer en lage latentie, zoals beveiligingsmonitoring, bewaking van de verkeersveiligheid, kwaliteitsborging in productiefaciliteiten, bewaking van de veiligheid van de productie in fabrieken, bewaking van de operationele veiligheid in benzinestations, analyse van het gedrag van klanten in winkels, enzovoort.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Nadia Gao

gaolh1022@thundersoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr