07:20 uur 14-03-2023

Thundercomm ontvangt goedkeuring van Deutsche Telekom voor de op het Snapdragon X62 5G Modem-RF-systeem gebaseerde T62 SOM

NEURENBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Thundercomm, een toonaangevende wereldwijde leverancier van slimme IoT-modules (Internet of Things), heeft vandaag bekendgemaakt dat 5G-module van de nieuwe generatie van het bedrijf, de TurboXT62G-EA, is gecertificeerd door Deutsche Telekom, de toonaangevende provider in Europa. De TurboX T62G-EA SOM, de toonaangevende mobiele module in de branche, is gebaseerd op het innovatieve Snapdragon® X62 5G Modem-RF-systeem en heeft al eerder zowel de wettelijke CE- als KC-certificering voor Europa en Korea verkregen, evenals goedkeuringen van de providers Deutsche Telekom en KT. De Snapdragon X62 is ontworpen om 5G te kunnen inzetten voor meer toepassingen, waaronder IoT.

Contacts

Media:

Nadia Gao

gaolh1022@thundersoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr