15:53 uur 28-09-2021

Diligent neemt nieuwe Senior Vice President van Worldwide Partnerships aan

Leiderschapspositie om het partner ecosysteem van Diligent te koesteren en uit te breiden om de wereldwijde groei te versnellen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent Corporation, de wereldleider in SaaS governance, risk en compliance (GRC), kondigt vandaag aan dat Ricardo Moreno zich bij het bedrijf heeft gevoegd als de nieuwe Senior Vice President van Worldwide Partnerships en ook de commerciële groei voor Latin zal leiden Amerika.

In de nieuw gecreëerde rol zal Moreno een wereldwijde strategie ontwikkelen en uitvoeren om nieuwe inkomstenstromen voor Diligent te stimuleren door go-to-market en technologische partnerschappen en middelen, mogelijkheden en prikkels uit te breiden om de wederzijdse waarde van partnerschappen te maximaliseren. Daarnaast zal hij verantwoordelijk zijn voor het genereren van inkomsten en bedrijfsontwikkeling als Chief Revenue Officer van Latijns-Amerika voor het bedrijf.

Diligent Hires New Senior Vice President of Worldwide Partnerships

Leadership position to nurture and expand Diligent’s partner ecosystem to accelerate global growth

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent Corporation, the global leader in SaaS governance, risk and compliance (GRC) today announces that Ricardo Moreno has joined the company as the new Senior Vice President of Worldwide Partnerships and will also lead commercial growth for Latin America.

In the newly created role, Moreno will develop and execute a global strategy to drive new revenue streams for Diligent through go-to-market and technology partnerships and expand resources, enablement and incentives to maximize the mutual value of partnerships. In addition, he will be responsible for driving revenue generation and business development as Chief Revenue Officer of Latin America for the company.

“Our governance, risk and compliance software—and our new ESG solution—are a natural fit for the partner ecosystem,” said Lisa Edwards, Diligent’s COO. “This new role reflects Diligent’s increased focus on resellers, systems integrators, and strategic partnerships to enhance our customers’ GRC effectiveness. Ricardo brings extensive business development expertise to Diligent, and will contribute to the acceleration of our global footprint by maximizing the value of partnerships for the company, and growing our presence in Latin America.”

A seasoned partnership executive with roots in Latin America and deep global experience, Moreno joins Diligent from Zendesk, where he built the worldwide partner business that helped the company grow to over $1 billion in revenue. Previously, Moreno led multi-billion dollar partner sales businesses as GM and VP for Global Partner Sales at Intel and as Cisco’s Vice President for the US and LATAM partner organization.

“As the leading governance, risk and compliance provider, Diligent is on an exciting growth trajectory, and this role emphasizes the company’s increased commitment to leveraging partnerships to deepen its impact and meet the needs of customers,” said Ricardo Moreno. “I look forward to expanding Diligent’s partnerships program and increasing market share in Latin America.”

About Diligent

Diligent is the leading governance, risk and compliance (GRC) SaaS company, serving more than one million users from over 25,000 organizations around the globe. Our modern GRC platform ensures boards, executives and other leaders have a holistic, integrated view of ESG data, audit, risk, information security, ethics and compliance across the organization. Diligent brings technology, insights and confidence to leaders so they can build more effective, equitable and successful organizations.

Contacts

Media:
Samuel Barber

Cognito

+1 917 246 2775

Samuel.Barber@cognitomedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr