10:44 uur 07-09-2021

SmartStream gaat live op nieuwe Cboe European Exchange om de dekking van referentiegegevens uit te breiden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Technologies, de leverancier van financiële Reference Data Utility (RDU)-oplossingen, kondigt vandaag zijn samenwerking aan en gaat live met Cboe Europe, een nieuwe in Amsterdam gevestigde futures- en optiebeurs. SmartStream RDU zal Cboe Europe-gegevens beschikbaar stellen aan haar klanten, waardoor de dekking van de referentiegegevens verder wordt versterkt.

SmartStream RDU zal Cboe Europe-gegevens opnemen in zijn Exchange Traded Derivative Service, zodat gebruikers de processen die nodig zijn om de gegevens van de beurs te beheren, onderling kunnen verdelen, zodat alle actieve deelnemers klaar zijn op de dag van handelen. Naast de 105 Market Identifier Codes (MIC’s) die momenteel door SmartStream RDU worden ondersteund, zal het optreden als een verwerkingsagent, die de volledige levenscyclus van gegevens beheert – sourcing, validatie, verrijking, kruisverwijzingen en het kritisch toepassen van best practices voor opschoning om de hoogste kwaliteitsgegevens, in de vereiste formaten.

SmartStream Goes Live on New Cboe European Exchange to Expand Reference Data Coverage

LONDON–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Technologies, the financial Reference Data Utility (RDU) solutions provider, today announces its collaboration and go live with Cboe Europe, a new Amsterdam-based futures and options exchange. SmartStream RDU will make available Cboe Europe data to its clients – further bolstering its reference data coverage.

SmartStream RDU will include Cboe Europe data to its Exchange Traded Derivative Service to allow users to mutualise the processes needed to manage the exchange’s data – ensuring that all active participants are ready on the day of trading. In addition to the 105 Market Identifier Codes (MICs) currently supported by SmartStream RDU, it will act as a processing agent, managing the complete data lifecycle – sourcing, validation, enrichment, cross-referencing and critically applying cleansing best practices to deliver the highest quality data, in the formats required.

Linda Coffman, EVP, SmartStream RDU, states: “We are delighted to welcome Cboe Europe to our extensive set of listed derivatives data. With this new collaboration we will be assisting our customers so that they are prepared and trading on day one with access to complete and accurate reference data. With our Exchange Traded Derivatives Service we will eliminate risk with full coverage reference data for all participants”.

Ends

About SmartStream Technologies

For more information, visit: www.smartstream-stp.com

About Cboe Global Markets, Inc.

For more information, visit www.cboe.com

Contacts

For further information please contact:

Shamira Alidina, Media Relations Director, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

Email: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, Marketing Director, SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

Email: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr