10:15 uur 04-08-2021

SmartStream neemt Mark Morris in dienst om aan de toegenomen vraag naar Managed Services te voldoen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Technologies, de leverancier van financiële Transaction Lifecycle Management (TLM®)-oplossingen, kondigt vandaag de benoeming aan van Mark Morris als Head of Sales, Managed Services – om technologie en operationele expertise te leveren voor alle functies, waaronder afstemmingen, zakelijke acties ,  , kas- en liquiditeitsbeheer, beheer van vergoedingen en onkosten, en referentiegegevens.

Mark heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector en bekleedde functies als algemeen directeur bij een aantal investeringsbanken, waaronder NatWest Markets, Nomura en Commerzbank. Voordat hij bij SmartStream kwam werken, werkte Mark bij JDX Consulting binnen EMEA aan verschillende levenscyclus projecten van transacties en hielp hij klanten bij veranderingen in de regelgeving. Daarvoor was Mark werkzaam bij TORI Global Management Consultants en betrokken bij cyber gerelateerde projecten.

SmartStream hires Mark Morris to meet increased demand in Managed Services

LONDON–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Technologies, the financial Transaction Lifecycle Management (TLM®) solutions provider, today announces the appointment of Mark Morris as Head of Sales, Managed Services – to deliver technology and operational expertise across functions including reconciliations, corporate actions, collateral management, cash and liquidity management, fees and expense management, and reference data.

Mark has over 30 years’ industry experience and has held Managing Director roles within a number of investment banks, including NatWest Markets, Nomura and Commerzbank. Prior to joining SmartStream, Mark was at JDX Consulting working within EMEA on various transaction lifecycle projects and helped drive clients through regulatory change. Previous to this, Mark was at TORI Global Management Consultants and involved on cyber related projects.

Mark Morris, Head of Sales, Managed Services, SmartStream, says: “In recent months we have seen an increase in growth for the adoption of cloud-based and managed services, including delivered solutions. SmartStream is seen as a trusted partner in the marketplace providing a complete solution with defined outcomes – I have been impressed by their level of service and customer interest. I decided to join a company with reputable products and a great team”.

Mark will report to Nick Smith, EVP Managed Services, SmartStream, who states: “There is a huge interest in SmartStream’s Managed Services and client appetite and interest is at an all time high. We needed an expert like Mark who has the in-depth industry knowledge and can serve our clients well in meeting operational excellence. I am delighted to welcome Mark onto the team and I’m sure his expertise will help us to continue serving our clients in this demanding area of the market”.

Ends

Contacts

For further information please contact:

Shamira Alidina, Media Relations Director, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

Email: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, Marketing Director, SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

Email: nathan.gee@smartstream-stp.com
visit: www.smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr