16:30 uur 10-08-2021

Dahua Technology brengt verbeterde full-color 2.0 netwerkcamera’s uit

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, een wereldleider op het gebied van videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, heeft onlangs zijn verbeterde Full-color 2.0 netwerkcamera’s uitgebracht die gloednieuwe functies bieden, waaronder Dual-lens, 4K Color Image , varifocale lens en AI-functies – die de bewakingsbewaking aanzienlijk kunnen optimaliseren en eindgebruikers enorm kunnen profiteren in termen van heldere en kleurrijke beelduitvoer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005584/en/

Camera met dubbele lens

De verbeterde Full-color 2.0 biedt camera’s met twee lenzen met een groot F1.0-diafragma en Dual Light Fusion-technologie die zichtbare kleurdetails en lichtheid informatie verzamelt met behulp van afzonderlijke lenzen. Uitgerust met dubbele CMOS (1/1,8″ en 1/2,8″), bieden deze camera’s een 36% hogere helderheid en een 14 keer hogere s/n-verhouding. Met frame-voor-frame mapping op pixelniveau bieden ze een hoge beelddefinitie en levendige kleuren, zelfs als het aanvullende witte licht uit is, waardoor lichtvervuiling en aantrekkingskracht van insecten worden verminderd. Bovendien zorgt het zeer nauwkeurige AA-proces (Active Alignment) ervoor dat de lenzen en sensoren allemaal precies zijn uitgelijnd, waardoor heldere kleurenbeelden kunnen worden vastgelegd.

Dahua Technology Releases Upgraded Full-color 2.0 Network Cameras

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, a world leading video-centric smart IoT solution and service provider, has recently released its upgraded Full-color 2.0 Network Cameras that offer brand new functions – including Dual-lens, 4K Color Image, Vari-focal Lens, and AI Features – that can significantly optimize surveillance monitoring and greatly benefit end users in terms of clear and colorful image output.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005584/en/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Dual-lens Camera

The upgraded Full-color 2.0 offers dual-lens cameras with large F1.0 aperture, and Dual Light Fusion technology that collects visible color details and lightness information using separate lenses. Equipped with dual CMOS (1/1.8” and 1/2.8”), these cameras provide 36% increase in brightness and 14 times increase in s/n ratio. With pixel-level frame-by-frame mapping, they present high image definition and vivid colors even when the supplementary white light is off, thus reducing light pollution and attraction of insects. Also, its high precision AA (Active Alignment) process ensures that the lenses and sensors are all precisely aligned, allowing it to capture clear color images.

4K Color Image

The 4K network cameras of Full-color 2.0 are equipped with 1/1.2” image sensor. Compared with conventional 8MP camera, this image sensor significantly increases the pixel size by 110%, allowing it to capture real-time 4K color images even under low-light condition. These cameras also boast 42% increase in brightness, and 400% increase in S/N Ratio, providing a clear and high-quality image of the monitored scene.

Vari-focal Lens

The Full-color 2.0 cameras with vari-focal lens offer approx. 5x optical zoom and auto focus function that can maintain clear details even after zooming in. It solves the difficulty in capturing vivid color details of targets during night time or in environments with low illumination, which is a common pain point when using traditional IR vari-focal cameras. It covers narrow indoor spaces and wide outdoor scenarios, which can help ease operation and save time and labor costs.

AI Features

The upgraded Full-color 2.0 network cameras can work with Dahua 5-I/L series NVR, which enables color search for human and vehicle targets (person’s clothes and car exterior) and allows extraction of relevant video footages. It also offers AI Schedule that allows users to set different AI functions according to the time schedule.

By releasing its upgraded Full-color 2.0 Network Cameras, Dahua Technology delivers another artillery of new technologies that can enhance conventional monitoring and meet the various requirements of its customers.

Contacts

Alwin Estareja

alwin.estarejai@dahuatech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr