18:24 uur 20-07-2021

QCT bundelt krachten met DZS om blauwdrukken te maken voor implementatie van 5G-netwerkservices

Bedrijven ondertekenen Global Partnership Teaming Agreement om de samenwerking op het gebied van netwerkvirtualisatie, edge cloud en Open RAN te verdiepen

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Quanta Cloud Technology (QCT), een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen, en DZS Inc. (NASDAQ: DZSI), een wereldleider in optisch en pakketgebaseerd mobiel transport, breedbandconnectiviteit en softwaregedefinieerde netwerkoplossingen voor serviceproviders en ondernemingen, hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om samen de virtualisatie en gecontaineriseerde Open RAN-gebaseerde infrastructuren voor telecomoperators te versnellen.

Deze samenwerking tussen DZS en QCT maakt gebruik van mobiel transport, telco edge en geconvergeerde netwerkexpertise van DZS en van server- en NFV-infrastructuurintegratiemogelijkheden van QCT, om de zakelijke kansen voor carriers en operators op het gebied van 5G, edge cloud en netwerkvirtualisatie aan te pakken.

Door dit samenwerkingsverband zullen oplossingsblauwdrukken met gevalideerde configuraties van QCT-systemen, DZS Cloud-software en andere hardware- en software-elementen worden gecreëerd om de geautomatiseerde implementatie en orkestratie van 5G-netwerken te versnellen. De gezamenlijke Converged Edge Cloud Blueprints zijn geoptimaliseerd voor op 5G en FlexRAN gebaseerde implementaties aan de netwerkrand, met 3e generatie Intel Xeon Scalable Processors en inclusief ondersteuning voor aanvullende netwerkversnellers en offload-functies.

“De samenwerking tussen QCT en DZS brengt enorme synergieën met zich mee,” aldus Mike Yang, president van QCT. “De diepgaande infrastructuurervaringen van QCT in combinatie met de solide cloud-native, softwaregedefinieerde netwerkexpertise van DZS belooft een geconvergeerde systeemblauwdruk voor edge cloud en betere 5G-service-ervaringen voor telecomklanten.”

“We zijn verheugd om samen te werken met QCT en hun portfolio van infrastructuuroplossingen om open softwaregedefinieerde netwerkvirtualisatie en cloud-native automatiseringsoplossingen mogelijk te maken,” stelde Charlie Vogt, president en CEO van DZS. “Ons partnerschap weerspiegelt een gedeelde toewijding aan de realisatie van netwerkbewuste cloudtechnologieën, open netwerken en ondersteuning van de keuze van de klant, waardoor operators geld kunnen verdienen met hun 5G-investeringen met DZS Cloud en QCT-platforms.”

Een demonstratie van gezamenlijke DZS- en QCT-oplossingen is te zien op het Big 5G Event in Denver, CO, waar zowel DZS als QCT een stand zullen hebben en tijdens de conferentie zullen spreken.

Ga voor meer informatie over QCT naar www.QCT.io.

Ga voor meer informatie over DZS naar www.DZSi.com.

Over Quanta Cloud Technology (QCT)

Quanta Cloud Technology (QCT) is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hyperscale hardware combineert met infrastructuursoftware van een diversiteit aan marktleiders om de volgende generatie datacenterontwerp en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient cloudserviceproviders, telecombedrijven en ondernemingen met openbare, hybride en privé-clouds.

Productlijnen omvatten hypergeconvergeerde en softwaregedefinieerde datacenteroplossingen, evenals servers, opslag, switches en geïntegreerde racks met een ecosysteem van hardwarecomponenten en softwarepartners. QCT ontwerpt, produceert, integreert en onderhoudt zijn aanbod via zijn eigen wereldwijde netwerk. De moedermaatschappij van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-onderneming.

Over DZS

DZS Inc. (NSDQ: DZSI) is een wereldleider in optisch en pakketgebaseerd mobiel transport, breedbandtoegang en softwaregedefinieerde netwerkoplossingen. Met meer dan 20 miljoen producten in-service en klanten en alliantiepartners in meer dan 100 landen, helpt DZS veel van ‘s werelds meest geavanceerde en innovatieve serviceproviders en ondernemingen om de kracht van 5G, 10gig vast breedband en softwaregedefinieerde netwerken te benutten om geavanceerde diensten te leveren en toonaangevend te zijn in hun markten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danny Chang (QCT)

Danny_Chang@quantatw.com

McKenzie Hurst, Thatcher+Co. (DZS)

Mobiel: +1 408.888.6787

E-mail: mhurst@thatcherandco.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr