18:21 uur 15-03-2021

QCT verhoogt met nieuwe AMD EPYC™ 7003-processors prestaties en waarde van het moderne datacenter

Servers met EPYC™ 7003-serie processors nu verkrijgbaar bij QCT

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Quanta Cloud Technology (QCT), een wereldwijde aanbieder van datacenteroplossingen, kondigde zijn groeiende portfolio van Total Cloud Solutions met AMD EPYC™ 7003-serie processors aan. Systemen van QCT die processors uit de AMD EPYC™ 7003-serie ondersteunen, helpen met hun ongelooflijke prestaties en snellere verwerkingstijden de klanten van het bedrijf zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

Onder de Total Cloud Solutions van QCT die hun debuut maken, is de gloednieuwe QuantaGrid D43N-3U-server, met ondersteuning van 3e generatie AMD EPYC™-processors en de hoogste CPU-GPU-ratio op de markt.

AMD EPYC™-processors uit de 7003-serie

De AMD EPYC™ 7003-serie processors zijn gebaseerd op de ‘Zen 3’-kernarchitectuur en vormen met hun uitzonderlijke prestatiemogelijkheden een nieuwe standaard voor het moderne datacenter. De processor is ontworpen als ‘s werelds best presterende x86-serverprocessor en helpt bedrijven hun investeringen te maximaliseren en een aantrekkelijk ROI voor datacenters te bewerkstelligen. AMD blijft ook de x86-beveiligingsinnovatie stimuleren met een groep geavanceerde beveiligingsfuncties en een ingebouwd beveiligingssubsysteem dat helpt het waardevolste bezit van klanten te beschermen – hun gegevens.

“We hebben de processors uit de EPYC™ 7003-serie ontworpen om onze klanten precies te geven wat ze zeiden dat ze nodig hadden, namelijk prestaties voor alle workloads en de mogelijkheid meer rendement te behalen, direct uit de doos,” aldus Ram Peddibhotla, Corporate Vice president, EPYC Product Management bij AMD. “Dankzij de toonaangevende architectuur, prestaties en moderne beveiligingsfuncties zijn de EPYC™-processors uit de 7003-serie een superieure keuze en blijven ze dé standaard voor het moderne datacenter.”

QCT QuantaGrid D43N-3U-server

De D43N-3U is een dual-socket server die is ontworpen voor ondersteuning van maximaal 4 GPU-accelerators met dubbele breedte of 8 GPU-accelerators met enkele breedte, zonder PCIe-switchchips. Dit vermindert niet alleen de latentie tussen GPU en CPU, maar zorgt er ook voor dat het systeem kan fungeren als een powerhouse voor verschillende disciplines, zoals HPC, meteorologie, de auto-industrie, AI-training en -inferentie, grafische rendering, cloud gaming, enz.

“QCT is altijd op zoek naar producten die voldoen aan de veranderende behoeften wat betreft workload”, aldus Mike Yang, president van QCT. “Met de QuantaGrid D43N-3U hebben we met onze strategische partner AMD samengewerkt om innovaties te leveren die alle voordelen van de 3e generatie AMD EPYC-processors combineren met onze geavanceerde concepten, zodat onze klanten hun datacenter kunnen voorzien van prestatieverhogende middelen in een geconsolideerde oplossing”.

QCT benut de volledige functionaliteit van de AMD EPYC™ 7003-serie processoren met meer rekenkracht, meer geheugen, meer uitbreidingsmogelijkheden en meer bandbreedte tussen knooppunten om bedrijven toegang te geven tot meer gegevens, wat resulteert in snellere antwoorden. Zowel grote als kleine organisaties kunnen profiteren van de innovaties en prestatieverbeteringen die de processors van de EPYC™ 7003-serie bieden. QCT biedt ook andere QuantaGrid-modellen die AMD EPYC™-processors ondersteunen en geschikt zijn voor HPC en vele andere taken.

Ga voor meer informatie naar https://go.qct.io/EPYC.

Over Quanta Cloud Technology (QCT)

QCT is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hardware op hyperschaalniveau combineert met infrastructuursoftware van een verscheidenheid aan toonaangevende bedrijven, om vorm te geven aan de volgende generatie datacenters en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient providers van cloudservices, telecombedrijven en bedrijven die openbare, hybride en particuliere clouds runnen.

De productlijnen omvatten hypergeconvergeerde en softwaregedefinieerde datacenteroplossingen, evenals servers, opslag, switches en geïntegreerde racks met een ecosysteem van hardwarecomponenten en softwarepartners. QCT ontwerpt, produceert, integreert en verleent diensten via zijn eigen wereldwijde netwerk. De moedermaatschappij van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-bedrijf. www.QCT.io

AMD, het AMD arrow-logo, EPYC en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yi-Chieh Lee (EMEA)

Yi-Chieh.Lee@qct.io

Daphne Wang

Daphne.wang@qct.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr