03:23 uur 19-06-2021

Bentley Systems voltooit overname van Seequent, wereldleider in 3D-modelleringssoftware voor de geowetenschappen

EXTON, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), het softwarebedrijf voor infrastructurele techniek, heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van de overname van Seequent Holdings Limited, voor ongeveer $ 900 miljoen in contanten (voor een schuldenvrij bedrijf en onder voorbehoud van definitieve aanpassingen van het werkkapitaal) plus 3.141.342 BSY klasse B-aandelen.

Bij de bekendmaking van de bedrijfsresultaten voor het tweede kwartaal van 2021 (gepland voor 10 augustus 2021) zal Bentley Systems de financiële vooruitzichten voor het volledige jaar 2021 bijwerken, rekening houdend met de overname van Seequent.

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is de softwareontwikkelaar voor de infrastructuur. We bieden innovatieve software om de infrastructuur van de wereld vooruit te helpen en zowel de wereldeconomie als het milieu in stand te houden. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en organisaties van elke omvang voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van wegen en bruggen, spoorwegen en transport, water en afvalwater, openbare werken en nutsvoorzieningen, gebouwen en campussen, en industriële voorzieningen. Ons aanbod omvat op MicroStation gebaseerde toepassingen voor modellering en simulatie, ProjectWise voor projectlevering, AssetWise voor asset- en netwerkprestaties, en het iTwin-platform voor digital twins voor infrastructuur. Bentley Systems heeft meer dan 4.000 collega’s in dienst en genereert een jaaromzet van meer dan $ 800 miljoen in 172 landen. www.bentley.com

© 2021 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, iTwin, MicroStation, ProjectWise en Seequent zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Contactpersoon voor investeerders:

Ankit Hira of Ed Yuen

Solebury Trout voor Bentley Systems

ir@bentley.com
1-610-458-2777

Contactpersoon voor media:

Carey Mann

carey.mann@bentley.com
1-610-458-3170

Check out our twitter: @NewsNovumpr