14:49 uur 03-06-2021

L&T Technology Services wordt de eerste PTC GSI-partner van APAC die de geavanceerde partnerstatus ontvangt

LTTS erkend door PTC voor uitmuntendheid in productlevenscyclusbeheer

BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor pure play-engineeringdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het de status van ‘Advanced Partner’ heeft bereikt binnen de PTC (NASDAQ: PTC ) Partner Network-programma voor het aantonen van uitmuntendheid in product lifecycle management (PLM). LTTS is het eerste engineering- en technologiebedrijf in de APAC-regio dat deze erkenning ontvangt.

“We zijn erg trots dat we de Advanced Partner-status voor de Windchill® PLM software hebben gekregen en zien PTC als een belangrijke technologische OEM voor het stimuleren van productinnovatie bij onze klanten”, aldus Abhishek Sinha, Chief Operating Officer en lid van de Raad van Bestuur, L&T Technology Services. “Samen werken we met klanten over de hele wereld in discrete en procesproductie en streven we ernaar een bron van digitale waarheid te creëren in de hele onderneming en gedurende de hele levenscyclus van de klant.”

L&T Technology Services Becomes First PTC GSI Partner From APAC to Receive Advanced Partner Status

LTTS Recognized by PTC for Excellence in Product Lifecycle Management

BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), a global leading pure play engineering services company, announced today that it has achieved ‘Advanced Partner’ status within the PTC (NASDAQ: PTC) Partner Network program for demonstrating excellence in product lifecycle management (PLM). LTTS is the first engineering and technology company in the APAC region to receive this recognition.

“We are very proud to get the Advanced Partner status for the PTC Windchill® PLM software, and view PTC as a key technology OEM for driving product innovation with our clients,” said Abhishek Sinha, Chief Operating Officer and Member of the Board, L&T Technology Services. “Together, we are working with clients around the globe in discrete and process manufacturing and strive to establish a source of digital truth across the enterprise and throughout the customer lifecycle.”

The Windchill PLM software provides comprehensive out-of-the-box functionality and highly configurable role and task-based apps, helping manufacturers across the globe unlock value.

LTTS achieved Advanced Partner status by exhibiting elite levels of technical and business competency with the Windchill platform for product lifecycle management, along with high customer satisfaction metrics and positive customer references.

“PTC looks to its GSI partner ecosystem to help drive customer growth and digital transformation,” said Ron Salvador, Senior Vice President, Global Alliances, PTC. “By earning Advanced Partner status for Windchill, LTTS has distinguished itself as a key engineering collaborator with deep technical expertise and a documented track record of customer success.”

About L&T Technology Services Ltd

L&T Technology Services Limited (LTTS) is a listed subsidiary of Larsen & Toubro Limited focused on Engineering and R&D (ER&D) services. We offer consultancy, design, development and testing services across the product and process development life cycle. Our customer base includes 69 Fortune 500 companies and 53 of the world’s top ER&D companies, across industrial products, medical devices, transportation, telecom & hi-tech, and the process industries. Headquartered in India, we have over 16,400 employees spread across 17 global design centers, 28 global sales offices and 69 innovation labs as of March 31, 2021.

PTC, Windchill, and the PTC logo are trademarks or registered trademarks of PTC Inc. and/or its subsidiaries in the United States and other countries.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@LTTS.com
T: +91-80-67675707

Check out our twitter: @NewsNovumpr