14:00 uur 11-05-2021

Digi International introduceert dual-action IX15 gateway en router, waardoor extra kracht wordt toegevoegd aan het Digi XBee-ecosysteem van wereldklasse

Nieuwe industriële netwerkoplossing biedt veelzijdig apparaat en een grotere waarde

HOPKINS, Minnesota–(BUSINESS WIRE)– Digi International (NASDAQ: DGII, www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT)-connectiviteitsproducten en -diensten, heeft vandaag de nieuwste toevoeging aan zijn lijn van industriële routers onthuld met de introductie van Digi IX15, de enige volledig functionele industriële mobiele gateway met Zigbee-ondersteuning. De Digi IX15 fungeert als zowel gateway als router en levert een grotere waarde door bedrijven een complete, kosteneffectieve IoT-oplossing te bieden.

De Digi IX15 werkt naadloos samen met Digi Remote Manager® voor efficiënte configuratie, implementatie, monitoring en beheer van duizenden bedrijfskritieke apparaten en middelen vanaf een enkele pc, tablet of smartphone. De Digi IX15 voegt meer kracht toe aan het geprezen Digi XBee®-ecosysteem van het bedrijf, waaronder modules, codebibliotheken en het bekroonde Digi XBee Tools-pakket. Digi IX15 is uitgerust met de nieuwste Python-programmeerimplementatie om meer betrouwbaarheid, eenvoud en beveiliging te bieden aan edge computing, en om alle fasen van de levenscyclus van productontwikkeling te vereenvoudigen.

In de huidige snelle markt is concurrentievoordeel afhankelijk van snelle ontwikkeling en implementatie. Digi IX15 versnelt de marktintroductietijd voor industriële klanten die op zoek zijn naar goedkopere alternatieven voor DIY gateway-ontwerpen voor netwerkactiviteiten. De robuuste Digi IX15 is ontworpen voor de zware omstandigheden die vaak voorkomen in industrieën zoals olie en gas, water/afvalwater, energie en landbouw en is een van de weinige IoT-gateways op de markt die is gecertificeerd voor C1D2-implementaties.

“We zijn onze WAN-oplossingen altijd aan het uitbreiden en verbeteren”, zei Steve Ericson, Vice President en General Manager bij Digi. “Elke nieuwe innovatie laat zien hoe we ernaar streven constant naar onze klanten te luisteren en te reageren met toonaangevende netwerkoplossingen. We begrijpen dat bedrijven zich moeten concentreren op het ontwikkelen van hun eigen unieke, waardetoevoegende aanbod in plaats van onnodig tijd, geld en middelen te besteden aan het creëren van hun eigen connectiviteitsoplossingen. De baanbrekende IX15 met XBee-gateway en IX-routermogelijkheden van Digi, die is te beheren via Digi Remote Manager, levert het concurrentievoordeel dat ze nodig hebben.”

De Digi IX15 industriële gateway en router zijn vanaf 11 mei 2021 verkrijgbaar via wereldwijde distributiepartners.

Lees hier meer informatie over Digi.

Over Digi International

Digi International (NASDAQ: DGII) is een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-connectiviteitsproducten, -diensten en -oplossingen. We helpen onze klanten bij het creëren van verbonden producten van de volgende generatie en bij het implementeren en beheren van kritieke communicatie-infrastructuren in veeleisende omgevingen met een hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid. Digi is in 1985 opgericht en we hebben onze klanten geholpen om meer dan 100 miljoen dingen met elkaar te verbinden en laten groeien. Ga voor meer informatie naar de website van Digi op www.digi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Peter Ramsay

Global Results Communications

digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr