18:02 uur 30-04-2021

Merrill Lynch International & Co. C.V. dient financieel jaarverslag in

CURAÇAO–(BUSINESS WIRE)– Merrill Lynch International & Co. C.V. laat vandaag zijn effectenhouders weten dat het financieel jaarverslag van het bedrijf voor het jaar eindigend op 31 december 2020, samen met het accountantsverslag en de verklaring van verantwoordelijke personen daarover, is ingediend bij de Beurs van Luxemburg, het officieel aangewezen mechanisme van Luxemburg, de lidstaat van herkomst van Merrill Lynch International & Co. C.V.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt op de hieronder vermelde website zijn bij de Beurs van Luxemburg ingediende jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële verslagen gratis beschikbaar zo snel als dit redelijkerwijs mogelijk is nadat Merrill Lynch International & Co. C.V. deze documenten elektronisch bij de Beurs van Luxemburg heeft ingediend. Deze documenten zijn te vinden op de website van de Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/financial-information/subsidiary-and-country-disclosures#fbid=C0rA-iMt6oC onder “Subsidiary and Country Disclosures / Subsidiary Information”.

De Beurs van Luxemburg heeft een website met rapporten en andere informatie die emittenten samen met hun rapporten moeten indienen. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen op de startpagina van de Beurs van Luxemburg op http://www.bourse.lu/Accueil.jsp.

Een exemplaar van de hierboven genoemde informatie wordt ook gratis ter beschikking gesteld en kan verkregen worden door te bellen naar +852 35084166 of op schriftelijk verzoek:

Merrill Lynch International & Co. C.V.

Kaya W.F.G. (Jombi)

Mensing 36

Curaçao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carrie Lam, Bank of America Merrill Lynch, +852 3508 4166

Check out our twitter: @NewsNovumpr