20:07 uur 29-04-2019

Merrill Lynch International & Co. C.V. dient financieel jaarverslag in

CURAÇAO–(BUSINESS WIRE)– Merrill Lynch International & Co. C.V. informeert zijn effectenhouders vandaag dat het zijn financiële jaarverslag voor het boekjaar dat afliep op 31 december 2018, het auditrapport en de verklaring van de daarvoor verantwoordelijke personen heeft ingediend bij de Beurs van Luxemburg, het officieel aangewezen mechanisme voor Luxemburg, de thuislidstaat van Merrill Lynch International & Co. C.V.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt de financiële jaar- en halfjaarverslagen die het indient bij de Beurs van Luxemburg gratis ter beschikking op de hieronder genoemde website, zo snel als redelijkerwijs mogelijk is na indiening ervan bij de Beurs van Luxemburg. Deze documenten worden gepubliceerd op de website van de Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=merrill_lynch onder “Financial Information / Subsidiary Information”.

De Beurs van Luxemburg houdt een website bij met de rapporten en andere informatie die uitgevende instellingen verplicht bij de beurs moeten indienen. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de homepage van de Beurs van Luxemburg op http://www.bourse.lu/Accueil.jsp.

U kunt ook een gratis exemplaar van de hierboven genoemde documenten aanvragen door te bellen naar +852 3508 4166 of een schriftelijk verzoek te versturen naar:

Merrill Lynch International & Co. C.V.
Kaya W.F.G. (Jombi)
Mensing 36
Curaçao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carrie Lam, Bank of America Merrill Lynch, +852 3508 4166

Check out our twitter: @NewsNovumpr