03:30 uur 29-09-2020

Merrill Lynch International & Co. C.V. deponeert halfjaarlijks financieel verslag

CURAÇAO–(BUSINESS WIRE)– Merrill Lynch International & Co. C.V. heeft zijn effectenhouders vandaag laten weten dat het bedrijf zijn halfjaarlijks financieel verslag voor de periode eindigend op 30 juni 2020, samen met het tussentijds verslag van de algemene partner, heeft ingediend bij de Beurs van Luxemburg, het officieel aangewezen mechanisme van Luxemburg, de lidstaat van herkomst van Merrill Lynch International & Co. C.V.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt zijn bij de Beurs van Luxemburg ingediende jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële verslagen kosteloos beschikbaar op de hieronder vermelde website, zo snel als dit redelijkerwijs mogelijk is nadat Merrill Lynch International & Co. C.V. deze documenten elektronisch heeft gedeponeerd bij de Beurs van Luxemburg. Deze documenten worden op de website van de Bank of America Corporation geplaatst op http://investor.bankofamerica.com/financial-information/subsidiary-and-country-disclosures#fbid=C0rA-iMt6oC.

De Beurs van Luxemburg heeft een website met rapporten en andere informatie die emittenten samen met hun rapporten moeten indienen. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen op de startpagina van de Beurs van Luxemburg op http://www.bourse.lu/Accueil.jsp

Kopieën van de hierboven vermelde informatie kunnen ook gratis worden verkregen via telefoonnummer +1 904.987.1360 of op schriftelijk verzoek aan:

Merrill Lynch International & Co. C.V.

Kaya W.F.G. (Jombi)

Mensing 36

Curaçao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carrie Lam, Bank of America Merrill Lynch, +852 3508 4166

Check out our twitter: @NewsNovumpr