15:10 uur 26-04-2021

Amplitude introduceert het eerste ecosysteem voor digitale optimalisatie in de sector

Het nieuwe Amplitude Partner Ecosystem helpt klanten de bedrijfsimpact van digitale productinnovatie te versnellen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Amplitude, het digitale optimalisatiesysteem, heeft vandaag het Amplitude Partner Ecosystem aangekondigd, een primeur in de sector waarin meer dan 40 partners samenwerken om klanten te helpen hun strategieën voor digitale transformatie en productinnovatie te versnellen, en te optimaliseren.

“Vandaag de dag hebben bedrijven twee mogelijkheden als het om digitale disruptie gaat: eten of gegeten worden. Digitale producten staan op dit moment centraal op de innovatieagenda en vragen om nieuwe benaderingen en oplossingen voor optimalisatie en versnelling van waardecreatie,” aldus Lisa Hopkins, vice-president Partnerships bij Amplitude. “Ons ecosysteem bestaat uit een netwerk van partners die vooroplopen in digitale disruptie, om het voor elk bedrijf gemakkelijk te maken de juiste digitale strategieën te ontwikkelen en de experience te transformeren. We kijken ernaar uit om samen te werken met ons partnernetwerk en dit uit te breiden, om onze klanten te helpen in hun digitale transformatie.”

Door zich aan te sluiten bij het Amplitude Partner Ecosystem krijgen partners toegang tot een aantal middelen en voordelen, waaronder technische experts van Amplitude, opleidings- en certificeringsprogramma’s en gezamenlijke sales- en marketingmogelijkheden. Zo wordt het eenvoudiger dan ooit om innovatieve oplossingen voor klanten te ontwikkelen en nieuwe zakelijke kansen aan te grijpen. Het ecosysteem is opgericht door meer dan 40 partners en het is de bedoeling voortdurend nieuwe partners toe te voegen. Er zijn twee categorieën partners:

Solution partners: Amplitude werkt samen met een netwerk van wereldwijde systeemintegrators, adviesbureaus en digitale bureaus om strategieën voor bedrijfstransformatie, best practices en ondersteuning bij de implementatie van technologie te bieden. Oprichters als Accenture, Convergeo, Phiture en ConsultMyApp vallen in deze categorie.

Technologie-integraties: Het ecosysteem omvat technologie-integraties in 16 softwarecategorieën voor het bouwen en leveren van end-to-end customer engagement processen. Een greep uit de oprichters die tot de integratiepartners behoren:

  • Marketing Automation: Integraties met marketingtechnologieën zoals Braze, Airship en Iterable, maken gebruik van de data van Amplitude zodat marketingteams meer gerichte, gepersonaliseerde campagnes kunnen voeren en begrijpen hoe de engagement bij campagnes van invloed is op KPI’s zoals retentie en loyaliteit.
  • Attributie: Amplitude kan worden geïntegreerd met attributietechnologieën zoals Branch, AppsFlyer en Singular, om attributiedata te combineren met gedragsdata voor een diepere campagneanalyse, en om het rendement op marketinginvesteringen te optimaliseren.
  • Customer Data Platform (CDP): Amplitude kan worden geïntegreerd met CDP’s, waaronder Segment en mParticle, om product- en analyseteams te helpen de data in het CDP eenvoudiger te doorzoeken en daaruit sneller inzichten te krijgen.

“We ondersteunen de klanten van Amplitude graag bij het centraal stellen van data- en gedragsanalyses in hun digitale productstrategie, met ons team van gecertificeerde consultants,” aldus Pierre-Adrien Lair, Lead Analytics bij Converteo.

“Amplitude is een geweldige partner en een cruciaal onderdeel van het ‘growth’-ecosysteem; ze hebben een fantastisch product dat het team hier bij Phiture door en door kent. Phiture helpt app-uitgevers bij het optimaal benutten van Amplitude om bruikbare informatie te vergaren en de impact van growth-initiatieven af te zetten tegen de belangrijkste KPI’s. Phiture levert expertise op het gebied van data governance, product intelligence en growth marketing. Amplitude beschikt over een toonaangevende oplossing voor het genereren van informatie, die uitstekend integreert met andere instrumenten in de marketingstack en gelijke tred houdt met de steeds evoluerende behoeften van de markt,” aldus Andy Carvell, partner en medeoprichter, Phiture Mobile Growth Consultancy.

Amplitude onthulde vandaag ook het eerste digitale optimalisatiesysteem in de sector. Een geïntegreerd systeem dat bedrijven helpt digitale productinnovatie te koppelen aan bedrijfsresultaten en de strategische vraag te beantwoorden: “Hoe bepalen onze digitale producten het succes van ons bedrijf?”

Om meer te weten te komen over het Digital Optimization Ecosystem van Amplitude en mee te doen aan het Amplitude partnerprogramma, kunt u terecht op: amplitude.com/partners.

Over Amplitude

Amplitude is het digitale optimalisatiesysteem. Op basis van de eigen Amplitude Behavioral Graph geeft het systeem organisaties de mogelijkheid te voorspellen welke combinatie van functionaliteit en acties – van loyaliteit tot lifetime value – zich vertaalt in bedrijfsresultaten en met deze inzichten vervolgens elke experience op intelligente wijze in realtime aan te passen. Amplitude is het brein achter meer dan 45.000 digitale producten bij meer dan 1.000 zakelijke klanten waaronder 23 bedrijven van de Fortune 100. Het bedrijf helpt hen sneller en slimmer te innoveren door de strategische vraag te beantwoorden: “Hoe bepalen onze digitale producten het succes van ons bedrijf?” Meer informatie vindt u op www.amplitude.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity PR for Amplitude

Kerry Rothery

Amplitude@clarity.pr

Check out our twitter: @NewsNovumpr