15:01 uur 24-03-2021

Bentley Systems vraagt om nominaties voor de 2021 Going Digital Awards in Infrastructure

Winnaars worden bekendgemaakt op de Year in Infrastructure 2021 Conference

EXTON, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated, (Nasdaq: BSY), het bedrijf voor infrastructure engineering, heeft de oproep voor nominaties voor het 2021 Going Digital Awards in Infrastructure-programma aangekondigd. Dit wereldwijde awards-programma, voorheen bekend als de Year in Infrastructure Awards, werd beoordeeld door onafhankelijke jury’s met experts uit de branche en erkent infrastructuurprojecten voor digitale innovaties die de levering van projecten en/of prestaties van activa verbeteren. De deadline voor nominaties is 21 mei 2021.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210324005140/nl/

Participate in the 2021 Going Digital Awards to gain global recognition for digital advancements in infrastructure. Image courtesy of Bentley Systems. (Photo: Business Wire)

Participate in the 2021 Going Digital Awards to gain global recognition for digital advancements in infrastructure. Image courtesy of Bentley Systems. (Photo: Business Wire)

De Going Digital Awards zijn een integraal onderdeel van Bentley’s jaarlijkse Year in Infrastructure Conference. De conferentie brengt infrastructuurprofessionals en opinieleiders uit de industrie van over de hele wereld samen om best practices te delen en te leren over de nieuwste technologische ontwikkelingen die de levering van infrastructuurprojecten en de prestaties van activa zullen verbeteren. Winnaars worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op het hoogtepunt van de conferentie.

Gebruikers van Bentley-software worden uitgenodigd om hun projecten te nomineren in het Going Digital Awards-programma, ongeacht in welke fase het project zich bevindt: planning / conceptie, ontwerp, constructie of exploitatie. De drie finalisten die voor elke prijscategorie worden gekozen, krijgen een wereldwijd platform om hun projecten te presenteren aan de juryleden, opinieleiders uit de branche en medialeden.

Elk project dat wordt genomineerd voor een prijs, wordt erkend door de wereldwijde infrastructuurgemeenschap. Via het Going Digital Awards-programma kunnen deelnemers:

 • wereldwijde erkenning krijgen door hun infrastructuurprojecten te laten profileren in Bentley’s Infrastructure Yearbook , dat wordt gedistribueerd aan media, overheid en branchegenoten over de hele wereld. Alle winnende en finalistenprojecten zijn ook te zien op bentley.com.
 • hun concurrentievoordeel verbeteren door aan bestaande en potentiële klanten de waarde te tonen die de deelnemers aan projecten toevoegen door middel van hun digitale innovaties.
 • exposure krijgen van wereldwijde media en steun van het Bentley-team op het gebied van marketing en het promoten van hun respectieve projecten bij de media.

De Going Digital Awards 2021 erkennen uitstekende prestaties voor infrastructuurprojecten en activa in de volgende categorieën:

 • Bridges
 • Buildings and Campuses
 • Digital Cities
 • Digital Construction
 • Geotechnical Engineering
 • Land and Site Development
 • Manufacturing
 • Mining and Offshore Engineering
 • Power Generation
 • Project Delivery Information Management
 • Rail and Transit
 • Reality Modeling
 • Roads and Highways
 • Road and Rail Asset Performance
 • Structural Engineering
 • Utilities and Communications
 • Utilities and Industrial Asset Performance
 • Water and Wastewater Treatment Plants
 • Water, Wastewater and Stormwater Networks

Bovendien kunnen projecten die de missie van Bentley vertegenwoordigen om de infrastructuur te verbeteren, maar de nauwere focus van de afzonderlijke awardscategorieën overstijgen, in aanmerking komen voor Founders ‘Awards (voorheen bekend als de Special Recognition Awards), inclusief, maar niet beperkt tot:

 • Vooruitgang in digital twins voor projectlevering (Project Digital Twins) voor een project waarbij een digital twin wordt gebruikt om nuttige inzichten te verkrijgen, zoals inzicht in de impact van verandering en ontwerpalternatieven of het benadrukken van problemen met de kwaliteit van projectgegevens, om effectiever samen te werken met het uitgebreide projectteam of om de prestaties van een project en de constructie ervan te modelleren.
 • Verbeteringen in digital twins voor prestaties van middelen (Performance Digital Twins) voor een project met een operationele infrastructuur die een digital twin gebruikt om nuttige inzichten te verkrijgen om de prestaties te verbeteren op gebieden zoals doorvoer, veiligheid, compliance of onderhoud, om de relatieve impact van verschillende operationele strategieën te evalueren, ter ondersteuning van het trainen van operationeel personeel of ter ondersteuning van activiteiten op afstand.
 • Vooruitgang op het gebied van duurzaamheid en veerkracht voor een project dat gebruik heeft gemaakt van digitale technologie bij het ontwerp of de exploitatie van een infrastructuurmiddel om een betere duurzaamheid te bereiken (lagere koolstofvoetafdruk, beter gebruik van hernieuwbare energiebronnen, verminderde impact op het milieu), hogere veerkracht (vermogen om bestand te zijn tegen en te herstellen van door mensen veroorzaakte rampen of natuurrampen, aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden), of om sociale voordelen te bieden (inclusief gezondheid en veiligheid en voordelen voor de gemeenschap) of verbeterd bestuur (vergemakkelijkt en bevordert transparantie in rapportage, naleving, gedragscodes en risicobeheer).

Bezoek de website van Going Digital Awards in Infrastructure voor meer informatie over het 2021 Going Digital Awards-programma of om een project te nomineren .

Bekijk een video van 1 minuut over het nominatieproces.

Afbeelding: Logo Going Digital Awards in Infrastructure
Afbeelding met dank aan Bentley Systems

Onderschrift: neem deel aan de Going Digital Awards 2021 om wereldwijde erkenning te krijgen voor digitale vooruitgang in de infrastructuur.

Over Bentley Systems’ Year in Infrastructure Conference

De Year in Infrastructure- conferentie is een wereldwijde bijeenkomst van vooraanstaande leidinggevenden in de wereld van infrastructuurontwerp, -constructie en -activiteiten, gericht op best practices en technologieën om digitaal te gaan. De conferentie wordt wereldwijd erkend als het toonaangevende forum voor het bespreken van de huidige prioriteiten en kansen die van invloed zijn op de infrastructuursector. Deelnemers horen van opinieleiders uit de branche, nemen deel aan forums en discussies en leren over technologieën en best practices die de toekomst van de levering en exploitatie van infrastructuur zullen bepalen.

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is het softwarebedrijf voor infrastructuurtechniek. We bieden innovatieve software om de wereldwijde infrastructuur te verbeteren met de intentie zowel de wereldeconomie als de verduurzaming van de leefomgeving te optimaliseren. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en organisaties van elke omvang voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van wegen en bruggen, spoorwegen en transport, water en afvalwater, openbare voorzieningen en nutsvoorzieningen, gebouwen en campussen en industriële voorzieningen. Ons aanbod omvat op MicroStation-gebaseerde applicaties voor modellering en simulatie ProjectWise voor projectrealisatie, AssetWise voor bedrijfsmiddelen- en netwerkprestaties en het iTwin-platform voor infrastructurele digital twins. Bentley Systems heeft meer dan 4.000 collega’s in dienst en genereert een jaaromzet van meer dan $ 700 miljoen in 172 landen. www.bentley.com

# #

Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, iTwin, MicroStation en ProjectWise zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Persbericht
Perscontact:

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:

@BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr