17:27 uur 22-03-2021

Digi International erkent de uitmuntendheid van EMEA-distributeurs en kanaalpartners

HOPKINS, Minn. – (BUSINESS WIRE) – Digi International (NASDAQ: DGII) (www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT) -connectiviteitsproducten en -diensten, heeft vandaag aangekondigd dat Europa, het Midden-Oosten en Afrika winnaars zijn van de Channel Awards 2020. De erkenning wordt toegekend aan Digi’s distributeurs en kanaalpartners die uitblonken in het leveren van waarde aan hun klanten en die de algehele IoT-markt gedurende het hele jaar aanzienlijk vooruitgaven.

De Channel Awards 2020 werden toegekend aan:

Digi International erkent deze ontvangers als gewaardeerde EMEA-kanaalpartners en feliciteert hen met deze welverdiende onderscheiding. Elke honoree heeft een sleutelrol gespeeld bij het bijdragen aan het algehele succes van Digi International in 2020, en Digi kijkt ernaar uit om het momentum in 2021 en daarna voort te zetten.

Digi International Recognizes EMEA Distributor and Channel Partner Excellence

HOPKINS, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Digi International (NASDAQ: DGII) (www.digi.com), a leading global provider of Internet of Things (IoT) connectivity products and services, today announced the Europe, Middle East and Africa winners of its 2020 Channel Awards. The recognition is awarded to Digi’s distributors and channel partners which excelled in providing value to its customers and significantly advanced the overall IoT market throughout the duration of the year.

The 2020 Channel Awards were granted to:

Digi International recognizes these recipients as valued EMEA channel partners and congratulates them on this well-deserved award. Each honoree has played a key role in contributing to Digi International’s overall success in 2020, and Digi looks forward to continuing the momentum in 2021 and beyond.

About Digi International

Digi International (NASDAQ: DGII) is a leading global provider of IoT connectivity products, services and solutions. We help our customers create next-generation connected products and deploy and manage critical communications infrastructures in demanding environments with high levels of security and reliability. Founded in 1985, we’ve helped our customers connect over 100 million things and growing. For more information, visit Digi’s website at www.digi.com.

Contacts

Media Contact:

Peter Ramsay

Global Results Communications

digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr