15:34 uur 23-02-2021

Aviatrix haalt $ 75 miljoen op in Serie D-financiering

General Catalyst leidt de laatste investeringsronde

SANTA CLARA, Californië – (BUSINESS WIRE) – Aviatrix, het cloud netwerkplatform, heeft vandaag aangekondigd dat het $ 75 miljoen aan Series D-financiering heeft opgehaald. De ronde werd geleid door General Catalyst en omvat nieuwe investeerders Greenspring Associates, Meritech Capital en TrueBridge Capital Partners. Bestaande investeerders CRV, Formation 8, Ignition en Liberty Global Ventures namen ook deel aan deze ronde. Dit brengt de totale financiering van het bedrijf op $ 151 miljoen. Quentin Clark van General Catalyst zal toetreden tot de Raad van Bestuur van het bedrijf.

“Of het nu on-prem of in de cloud is, ondernemingen hebben zich nooit op hun gemak gevoeld in IT-oplossingen van één leverancier. Als gevolg hiervan zal de acceptatie van multicloud alleen maar toenemen naarmate bedrijven blijven migreren naar de cloud, ” aldus Quentin Clark, algemeen directeur van General Catalyst. “Aviatrix is ​​deze trend ver vooruit geweest door het platform te bouwen dat de complexiteit van het beheer van een multi-cloud-omgeving wegneemt. We zien hier echt potentieel voor het creëren van categorieën voor CEO Steve Mullaney en zijn team.”

Aviatrix Raises $75 Million in Series D Funding

General Catalyst Leads Latest Round of Investment

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Aviatrix, the cloud network platform, today announced it has raised $75 million in Series D funding. The round was led by General Catalyst and includes new investors Greenspring Associates, Meritech Capital, and TrueBridge Capital Partners. Existing investors CRV, Formation 8, Ignition, and Liberty Global Ventures also participated in this round. This brings the company’s total financing to $151 million. Quentin Clark from General Catalyst will be joining the company’s Board of Directors.

“Whether on-prem or in the cloud, enterprises have never been comfortable being locked in to single-vendor IT solutions. As a result, multicloud adoption will only pick-up pace as companies continue to migrate to the cloud,” said Quentin Clark, managing director, General Catalyst. “Aviatrix has been well ahead of this trend, building the platform that abstracts away the complexities of managing a multi-cloud estate. We see real category-creating potential here for CEO Steve Mullaney and his team.”

This growth-stage investment will be used by the company to scale sales, partner channels, customer support, and product development organizations to accommodate the increasing demand from enterprises for multi-cloud networking solutions as businesses continue to move mission-critical applications to the cloud.

“The enterprise herd is on the move to multicloud,” said Steve Mullaney, CEO of Aviatrix. “Every day we’re seeing more enterprises transforming their business and shifting their center of gravity for their IT infrastructure to cloud, and most of that is of course leveraging multiple cloud service providers (CSPs). Our cloud network platform delivers cloud-like simplicity and automation you expect from a cloud native solution, but with the operations and security controls that enterprises demand.”

About Aviatrix

Aviatrix cloud network platform delivers advanced networking, security and operational visibility and control required by enterprises, with the simplicity, automation, and agility of cloud. More than 500 customers worldwide leverage Aviatrix and its proven multi-cloud network reference architecture to design, deploy and operate a repeatable network and security architecture that is consistent across any public cloud. Combined with the industry’s first and only multi-cloud networking certification (ACE), Aviatrix is empowering IT to lead and accelerate the transformation to the cloud. Learn more at aviatrix.com.

Contacts

Aviatrix

Dmitry Lipkin

dlipkin@aviatrix.com
408-888-2792

Check out our twitter: @NewsNovumpr