07:39 uur 11-11-2020

Aviatrix Cloud Network Platform geselecteerd door FactSet ter ondersteuning van digitale transformatie-initiatieven

Aviatrix gekozen voor cloudnetwerkarchitectuur en operationele mogelijkheden om transitnetwerken, uitgaande filtering en gecentraliseerde firewall-invoegservices te vereenvoudigen en te automatiseren

SANTA CLARA, Californië – (BUSINESS WIRE) – Aviatrix, het cloudnetwerkplatform, heeft vandaag aangekondigd dat FactSet, een wereldwijde leverancier van geïntegreerde financiële informatie, analytische applicaties en toonaangevende service, zijn oplossingen en services heeft geselecteerd ter ondersteuning van zijn lopende inspanningen voor digitale transformatie.

FactSet creëert flexibele, open data- en softwareoplossingen voor meer dan 133.000 beleggingsprofessionals over de hele wereld. Het zal het cloudnetwerkplatform van Aviatrix gebruiken als onderdeel van de acceptatie van de openbare cloud, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bewezen ontwerpen en best practices van Aviatrix voor zowel native cloudconstructies als geavanceerde netwerken, beveiliging en operationele zichtbaarheid. Het Aviatrix-platform stelt FactSet ook in staat om zijn Cloud Network-infrastructuur als code te automatiseren, waardoor de algehele stabiliteit, flexibiliteit en implementatietijd worden verbeterd.

Aviatrix Cloud Network Platform Selected by FactSet to Support Digital Transformation Initiatives

Aviatrix Chosen for Cloud Networking Architecture and Operational Capabilities to Simplify and Automate Transit Networking, Egress Filtering, and Centralized Firewall Insertion Services

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Aviatrix, the cloud network platform, today announced that FactSet, a global provider of integrated financial information, analytical applications, and industry-leading service, has selected its solutions and services to support its ongoing digital transformation efforts.

FactSet creates flexible, open data and software solutions for over 133,000 investment professionals around the world. It will use Aviatrix’s cloud network platform as part of its public cloud adoption, leveraging Aviatrix’s proven designs and best practices for both native cloud constructs and advanced networking, security and operational visibility. The Aviatrix platform also empowers FactSet to automate its Cloud Network infrastructure as code, enhancing overall stability, agility and deployment time.

“With the Aviatrix cloud network platform, we have a standardized, repeatable network architecture that supports our transit networking and other security requirements,” said David Shinnick, VP and Principal Solutions Architect, FactSet. “This means our cloud network and security engineers have the luxury of not spending time on repeatable tasks and instead can focus on driving value for our business.”

“FactSet is a great example of a forward-thinking company that’s successfully pivoting their business to the cloud. They have taken a proven, successful business model and have streamlined service delivery to improve customer experience and security, providing a true value to their business. We are seeing these results in numerous markets, including financial, pharmaceuticals, manufacturing, retail, and technology. FactSet is paving the way down a new path that every major enterprise is embarking on today,” exclaimed Steve Mullaney, CEO of Aviatrix.

FactSet, AWS, and Aviatrix recently hosted a public webinar to provide insights for other customers interested in how FactSet increased its networking agility, security, and correctness using the Aviatrix cloud network platform on AWS. View Webinar

About Aviatrix

Aviatrix cloud network platform delivers advanced networking, security and operational visibility required by enterprises with the simplicity and automation of cloud. More than 400 customers worldwide leverage Aviatrix and it’s proven multi-cloud network reference architecture to design, deploy and operate a repeatable network and security architecture that is consistent across any public cloud. Combined with the industry’s first and only multi-cloud networking certification (ACE), Aviatrix is empowering IT to lead and accelerate the transformation to the cloud. Learn more at Aviatrix.com.

Contacts

PR Contact:
Aviatrix

Dmitry Lipkin

dlipkin@aviatrix.com
408-888-2792

Check out our twitter: @NewsNovumpr