15:44 uur 01-04-2021

AWS Cloud Networking Expert Brad Hedlund sluit zich aan bij Aviatrix

Aviatrix blijft Elite Cloud Networking Talent aantrekken

SANTA CLARA, Californië – (BUSINESS WIRE) – Aviatrix, het cloudnetwerkplatform, heeft vandaag aangekondigd dat Brad Hedlund is toegetreden als Principal Solutions Architect. Voordat hij bij Aviatrix kwam, bekleedde Hedlund belangrijke technische functies voor enkele van ‘s werelds grootste merken op het gebied van IT-infrastructuur, waaronder AWS, VMware / NSX en Cisco. Als de nieuwste toevoeging aan het vooraanstaande Solutions Architecture and Engineering-team van het bedrijf, voegt Brad zich bij een groeiende groep toptalent, waaronder James Devine, de voormalige AWS-netwerkexpert en co-auteur van “AWS Certified Advanced Networking Study Guide”, die hebben besloten Bij Aviatrix moet je zijn voor de snelle transformatie van de industrie naar cloudnetwerken.

AWS Cloud Networking Expert Brad Hedlund Joins Aviatrix

Aviatrix Continues to Attract Elite Cloud Networking Talent

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Aviatrix, the cloud network platform, today announced that Brad Hedlund has joined as a Principal Solutions Architect. Prior to joining Aviatrix, Hedlund held principal technical positions for some of the world’s biggest IT infrastructure brands including AWS, VMware / NSX, and Cisco. As the latest addition to the company’s distinguished Solutions Architecture and Engineering team, Brad joins a growing group of top industry talent, including James Devine, the former AWS networking expert and co-author of “AWS Certified Advanced Networking Study Guide,” who have decided Aviatrix is the place to be for the industry’s rapid transformation to cloud networking.

“I’m thrilled to be joining the incredible team at Aviatrix,” stated Brad Hedlund, Principal Solutions Architect at Aviatrix. “I’ve seen the market shift over the last two years and it’s no longer a single cloud world. Enterprise requirements for multi-cloud networking, security, and operational visibility have gone well beyond the basic services offered by any single cloud provider, and Aviatrix has a proven solution that is way ahead of anything I have seen out there. I wish I had joined sooner!”

Hedlund is well-known in the networking industry, considered by many as a premier technical resource and influencer. He is an expert in networking, data center infrastructure, with deep knowledge in both private and public clouds. Brad often speaks at industry conferences and hosts his own blog, which offers valuable content focusing on networking topics such as, Cisco UCS, data center networking architectures, VMware / NSX, and more.

“Brad is a super addition to Aviatrix. His experience, knowledge, and industry recognition will play a valuable role as we continue to enable enterprises on their cloud networking journeys,” said Nauman Mustafa, Vice President Solutions Engineering, at Aviatrix. “Brad was at Cisco at the right time. He went to VMware / NSX at the right time. And then six years ago, he went to learn cloud at AWS at the right time. Now, he’s going to the multi-cloud networking leader Aviatrix, at the right time too.”

About Aviatrix

Aviatrix cloud network platform delivers advanced networking, security and operational visibility and control required by enterprises, with the simplicity, automation, and agility of cloud. More than 500 customers worldwide leverage Aviatrix and its proven multi-cloud network reference architecture to design, deploy and operate a repeatable network and security architecture that is consistent across any public cloud. Combined with the industry’s first and only multi-cloud networking certification (ACE), Aviatrix is empowering IT to lead and accelerate the transformation to the cloud. Learn more at aviatrix.com.

Contacts

Aviatrix

Dmitry Lipkin

dlipkin@aviatrix.com
408-888-2792

Check out our twitter: @NewsNovumpr