18:00 uur 10-02-2021

Aegon stelt voor Matt Rider te herbenoemen tot CFO

DEN HAAG, Nederland–(BUSINESS WIRE)– De Raad van Commissarissen van Aegon zal tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in juni 2021 voorstellen om Matt Rider (1963) te herbenoemen tot Chief Financial Officer (CFO) voor een termijn van vier jaar. Matt Rider werd in 2017 voor de eerste keer benoemd tot CFO van Aegon.

“We zijn zeer verheugd dat Matt zal aanblijven als onze CFO”, zegt William Connelly, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Aegon. “Door de jaren heen heeft Aegon geprofiteerd van de brede kennis en ruime ervaring van Matt in de financiële dienstverlening. We zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn leiderschap bij het bouwen en in stand houden van Aegon’s sterke financiële profiel in een mondiale omgeving die steeds onzekerder wordt. Ik ben ervan overtuigd dat Matt een leidende rol zal blijven spelen bij het verbeteren van Aegon’s financiële prestaties.”

“Ik ben vereerd dat ik Aegon nogmaals voor een periode van vier jaar van dienst kan zijn”, zegt Matt Rider. “Ik ben ervan overtuigd dat we in december 2020 een duidelijk plan hebben ontvouwd om Aegon’s prestaties te verbeteren, en ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s in het managementteam uitvoering te mogen geven aan onze strategische plannen.”

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat meer dan 175 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling mensen in staat te stellen zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Meer informatie op aegon.com.

Contacts

Media relations

Dick Schiethart
070 344 8821

dick.schiethart@aegon.com

Investor relations

Jan Willem Weidema
070 344 8028

janwillem.weidema@aegon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr