11:45 uur 04-02-2021

HCL ondertekent 5-jarige Digital Workplace Services-overeenkomst met Airbus

Strategisch transformatiepartnerschap vergroot de wereldwijde aanwezigheid van HCL

NOIDA, India– (BUSINESS WIRE) – HCL Technologies (HCL), een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het een vijfjarige overeenkomst voor digitale werkplekdiensten heeft ondertekend met Airbus. HCL zal een gemoderniseerde digitale werkplek opzetten om de gebruikerservaring en servicekwaliteit voor de meeste Airbus-medewerkers wereldwijd te verbeteren. HCL werd geselecteerd als de voorkeurspartner van Airbus omdat het de breedste combinatie van standaardfunctionaliteit en innovatiemogelijkheden kon bieden om meer efficiëntie en een snellere time-to-market te genereren. Het Fluid Workplace Model van HCL stelt Airbus in staat om de nieuwste digitale technologieën in te zetten en zal de bestaande IT-processen van Airbus en de optimalisatie van de bezorgkosten snel vereenvoudigen, met behulp van unieke end-to-end-beheerservices voor het informatie- en operationele technologielandschap.

“We zijn verheugd om met Airbus samen te werken als een belangrijke strategische partner bij het transformeren van de digitale werkplek. De combinatie van HCL’s transformationele expertise en managementcapaciteiten van IT- en OT-landschap zal Airbus in staat stellen om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie en toonaangevende gebruikerservaringen te bieden”, aldus Sandeep Saxena, Executive Vice President (UK&I, France & Benelux), HCL Technologieën.

HCL Signs 5-Year Digital Workplace Services Agreement with Airbus

Strategic transformation partnership expands HCL’s global footprint

NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCL Technologies (HCL), a leading global technology company, today announced it has signed a five-year Digital Workplace Services Agreement with Airbus. HCL will establish a modernized digital workplace to enhance the user experience and service quality for the majority of Airbus employees globally. HCL was selected as Airbus’ preferred partner as it was able to offer the broadest combination of standard functionality and innovation capabilities to generate greater efficiency and improved time to market. HCL’s Fluid Workplace Model will enable Airbus to deploy the latest digital technologies and will rapidly simplify Airbus’ existing IT processes and optimization of delivery costs, using unique end-to-end management services to cover the information and operational technology landscape.

“We’re delighted to be working with Airbus as a key strategic partner in its digital workplace transformation journey. The combination of HCL’s scale transformational expertise and management capabilities of IT and OT landscape will enable Airbus to remain at the forefront of innovation and deliver leading-edge user experiences,” said Sandeep Saxena, Executive Vice President (UK&I, France & Benelux), HCL Technologies.

About HCL Technologies

HCL Technologies (HCL) empowers global enterprises with technology for the next decade, today. HCL’s Mode 1-2-3 strategy, based on its deep-domain industry expertise, client-centricity and entrepreneurial culture of Ideapreneurship™, enables businesses to transform into next-gen enterprises.

HCL offers its services and products through three business units: IT and Business Services (ITBS), Engineering and R&D Services (ERS) and Products & Platforms (P&P). ITBS enables global enterprises to transform their businesses through offerings in the areas of applications, infrastructure, digital process operations and next generation digital transformation solutions. ERS offers engineering services and solutions in all aspects of product development and platform engineering. P&P provides modernized software products to global clients for their technology and industry specific requirements. Through its cutting-edge co-innovation labs, global delivery capabilities and broad global network, HCL delivers holistic services in various industry verticals, categorized as Financial Services, Manufacturing, Technology and Services, Telecom and Media, Retail and CPG, Life Sciences and Healthcare, and Public Services.

As a leading global technology company, HCL takes pride in its diversity, social responsibility, sustainability, and education initiatives. For the 12 months ended December 31, 2020 HCL had consolidated revenue of US$ 10.02 billion. Its 159,682 Ideapreneurs operate out of 50 countries.

For more information, visit www.hcltech.com.

Contacts

HCL Technologies

Anne Coyle, US

anne.coyle@hcl.com

Elka Ghudial, Europe

elka.ghudial@hcl.com

Devneeta Pahuja, India and APAC

devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr