15:56 uur 24-11-2020

LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. kondigt teleconferentie over financiële resultaten Q1 FY21 aan

ROTTERDAM, Nederland – (BUSINESS WIRE) – LBC Tank Terminals heeft vandaag aangekondigd dat er een teleconferentie zal worden gehouden om de financiële resultaten van het bedrijf voor Q1 FY21 te bespreken, dat eindigde op 30 september 2020.

De resultaten worden vandaag, dinsdag 24 november 2020, gepubliceerd, gevolgd door een teleconferentie voor alle investeerders op dinsdag 1 december 2020 om 16.00 uur (Midden-Europese tijd) / 10.00 uur (Eastern Standard Time).

Oproepdetails en kopieën van de financiële overzichten zullen beschikbaar worden gesteld op de Intralinks-website.

Investeerders van LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Senior Notes, vervallen in 2023, kunnen toegang tot Intralinks aanvragen door contact op te nemen met investors@lbctt.com.

LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Announces Q1 FY21 Financial Results Conference Call

ROTTERDAM, Netherlands–(BUSINESS WIRE)– LBC Tank Terminals announced today that a conference call will be held to discuss the company’s financial results for Q1 FY21 which ended on 30 September 2020.

The results will be published today, Tuesday 24 November 2020, followed by a conference call for all investors on Tuesday, 1 December 2020 at 16:00 (Central European Time) / 10:00 (Eastern Standard Time).

Call details and copies of the financial statements will be made available on the Intralinks website.

Investors of LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Senior Notes, due 2023, can request access to Intralinks by contacting investors@lbctt.com.

LBC Tank Terminals

LBC Tank Terminals, with its headquarter in Belgium, is an independent operator of midstream and downstream bulk liquid storage facilities for chemicals, oils and refined petroleum products currently owning and operating seven terminals located in Houston, Freeport, Baton Rouge, Antwerp and Rotterdam with combined storage capacity of 2.6 million m³, serving over 100 customers including all major players. Our goal is simple: we aim to provide our customers with the safest, most reliable and efficient tank storage and logistical solutions. More information is available at www.lbctt.com

Contacts

LBC Belgium Holding NV

Steven Pauwels, 0032 15 28 73 10

s-pauwels@lbctt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr