17:08 uur 26-10-2018

LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. kondigt de financiële resultaten van Q4 FY18 en een conference call aan

ROTTERDAM—(BUSINESS WIRE)– LBC Tank Terminals houdt een conference call om de financiële resultaten voor Q4 FY18 te bespreken. Die periode eindigde op 30 juni 2018.

De financiële resultaten zullen vandaag (vrijdag 26 oktober 2018) worden geopenbaard. Daarop volgt op dinsdag 6 november 2018 om 16:00 uur (Centraal-Europese tijd)/10:00 uur (Eastern Standard Time) een conference call voor alle investeerders.

Belgegevens en kopieën van de jaarrekening worden beschikbaar gesteld op de website van Intralinks.

Beleggers van LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Senior Notes kunnen toegang tot Intralinks aanvragen door contact op te nemen met investors@lbctt.com.

LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Announces Q4 FY18 Financial Results Conference Call

ROTTERDAM–(BUSINESS WIRE)– LBC Tank Terminals announced today it will hold a conference call to discuss its financial results for Q4 FY18 which ended on 30 June 2018.

The results will be published today, Friday 26th October 2018, followed by a conference call for all investors on Tuesday, 6th November 2018 at 16:00 (Central European Time) / 10:00 (Eastern Standard Time).

Call details and copies of the financial statements will be made available on the Intralinks website.

Investors of LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Senior Notes, due 2023, can request access to Intralinks by contacting investors@lbctt.com.

LBC Tank Terminals

LBC Tank Terminals is a top-tier global independent operator of bulk liquid storage facilities for petrochemicals, petroleum products and base oil products. LBC owns and operates a global network of terminals at key locations in the United States, Europe and China, while offering loading / unloading services for all modes of transportation. Underlying the entire ethos of the company is our focus on corporate and social governance in which we strive to have a positive effect upon society and ensure that there is no such thing as a dangerous product, at least not when under our care. More information is available at www.lbctt.com

 

Contacts

LBC Belgium Holding NV
Steven Pauwels, 0032 15 28 73 10
s-pauwels@lbctt.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr