16:22 uur 14-05-2020

LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. kondigt virtuele vergadering over het derde kwartaal van FY20 aan

ROTTERDAM, Nederland– (BUSINESS WIRE) – LBC Tank Terminals heeft vandaag aangekondigd dat er een virtuele vergadering zal worden gehouden om de financiële resultaten van het bedrijf voor Q3 FY20 te bespreken, die op 31 maart 2020 is geëindigd.

De resultaten worden vandaag, donderdag 14 mei 2020, gepubliceerd, gevolgd door een conference call voor alle investeerders op woensdag 27 mei 2020 om 16:00 uur (Midden-Europese zomertijd) / 10:00 uur (Eastern-zomertijd).

Op de Intralinks-website zullen oproepdetails en kopieën van de financiële overzichten beschikbaar worden gesteld.

Investeerders van LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Senior Notes, met ingang van 2023, kunnen toegang tot Intralinks aanvragen door contact op te nemen met investors@lbctt.com.

LBC Tank Terminals

LBC Tank Terminals, met het hoofdkantoor in België, is een onafhankelijke operator van midstream- en downstream-bulkopslagfaciliteiten voor chemicaliën, oliën en geraffineerde aardolieproducten die momenteel eigenaar zijn van zeven terminals in Houston, Freeport, Baton Rouge, Antwerpen en Rotterdam met gecombineerde opslagcapaciteit van 2,6 miljoen m³ en bedient meer dan 100 klanten, waaronder alle grote spelers. Ons doel is simpel: we willen onze klanten de veiligste, meest betrouwbare en efficiënte tankopslag en logistieke oplossingen bieden. Meer informatie is beschikbaar op www.lbctt.com

LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Announces Q3 FY20 Financial Results Conference Call

ROTTERDAM, Netherlands–(BUSINESS WIRE)– LBC Tank Terminals announced today that a conference call will be held to discuss the company’s financial results for Q3 FY20 which ended on 31 March 2020.

The results will be published today, Thursday 14 May 2020, followed by a conference call for all investors on Wednesday, 27 May 2020 at 16:00 (Central European Summer Time) / 10:00 (Eastern Daylight Time).

Call details and copies of the financial statements will be made available on the Intralinks website.

Investors of LBC Tank Terminals Holding Netherlands B.V. Senior Notes, due 2023, can request access to Intralinks by contacting investors@lbctt.com.

LBC Tank Terminals

LBC Tank Terminals, with its headquarter in Belgium, is an independent operator of midstream and downstream bulk liquid storage facilities for chemicals, oils and refined petroleum products currently owning and operating seven terminals located in Houston, Freeport, Baton Rouge, Antwerp and Rotterdam with combined storage capacity of 2.6 million m³, serving over 100 customers including all major players. Our goal is simple: we aim to provide our customers with the safest, most reliable and efficient tank storage and logistical solutions. More information is available at www.lbctt.com

Contacts

LBC Belgium Holding NV

Steven Pauwels, 0032 15 28 73 10

s-pauwels@lbctt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr