20:34 uur 10-11-2020

Mavenir kondigt volledige 2G- en 3G-ondersteuning aan op zijn voor 4G/5G geconvergeerde cloud-native OpenRAN en Packet Core

De enige volledige end-to-end cloud-native oplossing voor alle generaties mobiele technologieën

RICHARDSON, Texas, VS–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de enige end-to-end netwerksoftwareprovider in de branche voor 4G-/5G-netwerken, kondigt de integratie aan van 2G- en 3G-technologieën in zijn bestaande breedbandpakket voor 4G en 5G. De nieuwe end-to-end cloud-native oplossing, die de volledige set van alle mobiele technologieën dekt, 2G/3G/4G/5G, in mobiele netwerken voor zowel radiotoegang als pakketkern, biedt een werkelijk unieke, volledige gecontaineriseerde oplossing die automatisering en flexibiliteit op internetschaal van het mobiele netwerk mogelijk maakt.

Voor het RAN-component worden de 2G- en 3G-mogelijkheden volledig geïntegreerd in de OpenRAN-architectuur, met volledig gecontaineriseerde CU en DU om een allesomvattende Multi Radio Access Technology (vMRAT) te bieden.

De 2G- en 3G-set wordt ook volledig geïntegreerd in de pakketkernoplossing, omdat deze volledig cloud-native is met Service Based Architecture (SBA). Dit verbetert de bestaande geconvergeerde pakketkernoplossing van Mavenir, in 4G- en 5G-implementaties over de hele wereld en biedt nu al gateway-mogelijkheden, om op dit moment volledige mobiliteitsintegratie in 2G/3G te bieden.

Pardeep Kohli, president en CEO van Mavenir, zei: “We hebben aandachtig geluisterd naar onze leidende klanten die ons vertrouwen met netwerktransformatie en realiseerden ons dat we de bestaande technologie moesten overbruggen met OpenRAN en cloud-native oplossingen. 2G/3G is de komende jaren nog steeds relevant in veel markten. Met deze oplossingen kunnen onze klanten hun netwerken automatiseren en alle mobiele technologieën ondersteunen op een cloud-native netwerk.”

De oplossing biedt de mogelijkheid om een enkele architectuur te schalen en te gebruiken om alle generaties (multi-G) mobiele technologieën te dekken, met een extreem flexibele configuratie voor een snellere marktintroductietijd en externe operaties van het kern- en radiotoegangsnetwerk. Naar verwachting zal het in het 2e kwartaal van 2021 beschikbaar zijn op elk gevirtualiseerd en gecontaineriseerd platform, inclusief het Mavenir WebScale-platform de Open Source Kubernetes-softwarelaag met de Mavenir Telco Integration Layer (Platform as a Service) daarboven. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de behoeften van operators op het gebied van beveiliging, wettelijke onderschepping, operationele monitoring, configureerbaarheid en hoge beschikbaarheid.

“Mavenir is de enige leverancier van volledige cloud-native software in de branche en met deze oplossing kunnen traditionele oude systemen worden vervangen of uitgebreid met een toekomstbestendige oplossing”, zei Stefano Cantarelli, Chief Marketing Officer van Mavenir. “Mavenir staat klaar om samen te werken met onze klanten en hen te helpen met het transformeren voor de toekomst, door een volledig vertrouwde en soepele overgang te bieden voor een werkelijk flexibele en geautomatiseerde wereld van diensten en operaties. Vertrouw de toekomst met Mavenir.”

Over Mavenir:

Mavenir is de enige leverancier van end-to-end, cloud-native netwerksoftware in de branche. Gefocust op het versnellen van software netwerktransformatie en het herdefiniëren van netwerkeconomie voor Communications Service Providers (CSP’s) door het aanbieden van een uitgebreide end-to-end-productportfolio op elke laag van de netwerkinfrastructuur. Van 5G applicatie-/servicelagen tot pakketkern en RAN, Mavenir loopt voorop in geëvolueerde, cloud-native netwerkoplossingen die innovatieve en veilige ervaringen voor eindgebruikers mogelijk maken. Door gebruik te maken van toonaangevende primeurs in VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS), Multi-ID, vEPC en gevirtualiseerde RAN, versnelt Mavenir de netwerktransformatie voor meer dan 250 CSP-klanten in meer dan 130 landen en bedient meer dan 50% van de abonnees ter wereld.

We omarmen disruptieve, innovatieve technologische architecturen en bedrijfsmodellen die de wendbaarheid, flexibiliteit en snelheid van diensten bevorderen. Met oplossingen die de evolutie van NFV stimuleren om economie op internetschaal te bereiken, biedt Mavenir oplossingen om CSP’s te helpen met kostenreductie, omzetgeneratie en omzetbescherming. Meer informatie is te vinden op mavenir.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb

Mavenir

PR@mavenir.com

Loren Guertin

MatterNow

mavenir@matternow.com

Kevin Taylor

GlobalResultsPR

mavenir@globalresultspr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr