09:29 uur 01-10-2020

Castles Technology maakt overname van Spire Payments bekend

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Castles Technology, een van de grootste wereldwijde aanbieders van betaaloplossingen die diensten aanbiedt in meer dan 50 landen over de hele wereld, heeft vandaag de afronding bekendgemaakt van de overname van de activiteiten en bedrijfsmiddelen van Spire Payments, de toonaangevende Europese aanbieder van EFTPOS-terminaloplossingen.

Met de overname van de activiteiten en bedrijfsmiddelen van Spire Payments is Castles Technology nu nog beter gepositioneerd om marktleidende betalingsoplossingen te leveren die de activiteiten van verkopers vereenvoudigen en verbeteren, van in-store acceptatieservices tot oplossingen die waarde toevoegen.

Jean-Philippe Niedergang, Group CCO van Castles Technology, zegt: “Het verheugt me zeer de klanten en nieuwe collega’s van Spire Payments te verwelkomen in de Castles Technology-familie.. Deze overname vormt een belangrijke strategische stap voor de toekomst van onze bedrijven, aangezien we blijven evolueren en innoveren om handelaren en afnemers te voorzien van betaaloplossingen die klaar zijn voor de toekomst.”

“Deze overname biedt een perfecte match tussen de twee bedrijven, met complementaire sterke punten die een nieuwe frisse benadering naar de betaalmarkt brengen. Onze samenwerking biedt klanten een ongeëvenaarde keuze, nieuwe technische mogelijkheden en verbeterde beveiligingsoplossingen om hun bedrijf vooruit te helpen. Door de oplossingen en services van Spire Payments toe te voegen aan het productportfolio van Castles Technology (Linux, Android, MiniPos, ECRPos, TMS, Market Place), ontstaat een belangrijk platform waarmee we het bereik van ons bedrijf aanzienlijk kunnen uitbreiden naar de EMEA-markten.”

Graham Lilleystone, Global Director van Operations bij Spire Payments UK, zegt: “Ons aansluiten bij Castles Technology was een logische strategische stap voor Spire Payments, aangezien we een gemeenschappelijke klantgerichte filosofie, cultuur en innovatieve geest hebben.”

Sami Abugharbieh, Managing Director voor het Middel-Oosten, Afrika en Zuidoost-Azië bij Spire Payments, voegt toe: “We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij Castles Technology en ons te concentreren op de ontwikkeling van de volgende generatie van onze oplossingen. Door deze verbinding kunnen we onze klanten beter van dienst zijn, de banden met onze bestaande partners versterken en ervoor zorgen dat we samen succesvol groeien.”

Castles Technology zal doorgaan met investeren in de oplossingen van Spire Payments en best-in-class-oplossingen bieden aan de klanten, waaronder handelaren, winkelier en lokale partners waarmee Castles Technology en Spire Payments sterke relaties hebben opgebouwd.

Naarmate de vraag naar ultramoderne betalingen exponentieel blijft groeien, zullen de klanten van Castles Technology profiteren van een sterke lokale aanwezigheid en verbeterde oplossingen die concurrentievoordeel opleveren. Klanten krijgen toegang tot het volledige portfolio van intelligente, verbonden betaaloplossingen van Castles Technology.

Meer informatie over Castles Technology: https://www.castlestech.com/about-us/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ana Pereira

ana.pereira@castlestech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr