12:29 uur 11-10-2023

Castles Technology ondersteunt Worldline’s internationale uitrol van Android-betalingsoplossingen

Worldline zal profiteren van de geavanceerde mogelijkheden van Android POS-technologie

PARIS–(BUSINESS WIRE)– Castles Technology, een van ‘s werelds beste leveranciers van betaaloplossingen, kondigt met genoegen een samenwerking aan met Worldline (Euronext; WLN) voor de eerste internationale uitrol van een uitgebreide reeks Android betaalterminals en bijbehorende diensten, inclusief reparatie en staging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231006461812/nl/

Dankzij de wereldwijde dekking versterkt Castles Technology met dit partnerschap zijn leidende positie in de EMEA-regio als de op twee na grootste leverancier ter wereld. Bovendien zal het een aanzienlijke groei in andere regio’s stimuleren omdat de samenwerking de levering van een uitgebreid aanbod van geavanceerde producten en diensten wereldwijd mogelijk maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor interviewaanvragen contact op met:

castlestechnology@storiesout.com
of
lindseywilliams@storiesout.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr