18:05 uur 15-10-2020

Castles Technology als eerste ter wereld met de nieuwste beveiligingsstandaard voor mobiele betaalapparaten

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Castles Technology, de toonaangevende wereldwijde leverancier van betalingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn nieuwe Saturn 1000F2 mobiele betalingsoplossing voor verkopers de eerste is die de PCI PTS V6 Android 9-certificering heeft ontvangen.

Deze certificering, verleend door de PCI Security Standards Council, zorgt voor de sterkste bescherming van de betalingsgegevens van kaarthouders door robuustere beveiligingscontroles voor betaalapparaten te vereisen, om fysieke manipulatie en de invoeging van malware te voorkomen die de kaartgegevens kunnen compromitteren tijdens betalingstransacties.

“We zijn erg trots om onze klanten te voorzien van de nieuwste Payment Card Industry-standaard Android 9, waarmee het leiderschap van Castles Technology op het gebied van innovatie en beveiligde betalingen wordt bevestigd,” aldus Jean-Philippe Niedergang, Group CCO bij Castles Technology. “Het behalen van de PCI PTS V6 Android 9-certificering versterkt de positie van Castles Technology als wereldwijde aanbieder van betalingsoplossingen. Transactiebeveiliging, fraudepreventie en state-of-the-art technologie zullen altijd een topprioriteit blijven bij Castles Technology. Het zit in ons DNA en maakt deel uit van onze kernfunctie als vertrouwde aanbieder van betalingsoplossingen,” voegde Jean-Philippe Niedergang toe.

Deze wereldwijde certificering plaatst de betaalterminals van Castles Technology aan het voorfront van veiligheidseisen en toont de kwaliteit van ons aanbod voor onze klanten. De Saturn 1000F2 mobiele betalingsoplossing, die een zeer hoog beveiligingsniveau biedt op basis van Android 9 met een uitgebreide autonomie via 6000 mAh-batterijen, multimedia touchscreen-mogelijkheden, gebruiksvriendelijke interface en hoogwaardige industriële barcodescanner, maakt snel afrekenen op het verkooppunt mogelijk, inclusief voor retailers met high-end behoeften. Maar het beschikt ook over geheugencapaciteit, waardoor een ECR-applicatie efficiënt kan draaien. De PCI PTS v6-erkenning vertegenwoordigt de ultieme toekomstbestendige oplossing.

Het doel van de op Android gebaseerde POS is om te voldoen aan de groeiende vraag van verkopers die meer diensten aan hun klanten willen bieden via een alles-in-één apparaat.

Ga voor meer informatie over Castles Technology naar: https://www.castlestech.com/about-us/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media-information

Ana Pereira

contact.emea@castlestech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr