21:43 uur 03-09-2020

Mavenir wint Beste 5G Core en Beste OpenRAN op 5G World 2020

Gebruikmakend van cloud-native architecturen en open interfaces, met volledig gecontaineriseerde oplossingen

LONDON & RICHARDSON, Texas– (BUSINESS WIRE) – Mavenir, de enige end-to-end cloud-native 4G/5G-netwerk softwareprovider in de branche gericht op het versnellen van digitale transformatie voor Communications Service Providers (CSP’s), werd erkend voor zijn continue netwerk en service-innovatie, die twee prijzen in de wacht sleepte voor “Beste 5G Core” en “Beste OpenRAN” tijdens de 5G World Awards 2020, georganiseerd door Informa Tech.

Door gebruik te maken van het technologische innovatie-DNA van Mavenir, gebruiken zowel de OpenRAN vRAN als de 5G Core cloud-native architectuur en open interfaces, volgens webschaal principes om de vereiste schaalbaarheid, behendigheid en betrouwbaarheid te bieden om het brede scala aan 5G-gebruiksscenario’s te ondersteunen en te voldoen aan strenge 5G prestatie-eisen. Bovendien zijn beide volledig gecontaineriseerde oplossingen en delen ze een gemeenschappelijke integratie- en beheerlaag.

Mavenir Wins Best 5G Core and Best OpenRAN at 5G World 2020

Leveraging cloud-native architectures and open interfaces, with fully containerized solutions

LONDON & RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, the industry’s only end-to-end cloud-native 4G/5G Network Software Provider focused on accelerating digital transformation for Communications Service Providers (CSPs), was recognized for its continuous network and service innovation, taking home two awards for “Best 5G Core” and “Best OpenRAN” at the 5G World Awards 2020, hosted by Informa Tech.

Leveraging Mavenir’s technology innovation DNA, both the OpenRAN vRAN and 5G Core use cloud-native architecture and open interfaces, following web-scale principles to provide the required scalability, agility and reliability in order to support the wide range of 5G use cases and meet stringent 5G performance requirements. In addition, both are fully containerized solutions and share a common integration and management layer.

“Mavenir continues to drive forward with advanced cloud-native solutions that are recognized by our customers and the industry. Our Cloud Packet Core and OpenRAN vRAN solutions embrace disruptive technology architectures and business models that drive network agility, deployment flexibility, and service velocity,” said Pardeep Kohli, President and CEO of Mavenir. “With our cloud-native, end-to-end software portfolio and our extensive experience/knowledge with all the key network components, we are uniquely positioned to enable mobile operators to transform and future proof their networks.”

About Mavenir:

Mavenir is the industry’s only end-to-end, cloud-native Network Software Provider focused on accelerating software network transformation and redefining network economics for Communications Service Providers (CSPs). Mavenir offers a comprehensive end-to-end product portfolio across every layer of the network infrastructure stack. From 5G application/service layers to packet core and RAN, Mavenir leads the way in evolved, cloud-native networking solutions enabling innovative and secure experiences for end users. Leveraging innovations in IMS (VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS)), Private Networks as well as vEPC, 5G Core and OpenRAN vRAN, Mavenir accelerates network transformation for more than 250+ CSP customers in over 140 countries, which serve over 50% of the world’s subscribers.

Mavenir embraces disruptive, innovative technology architectures and business models that drive service agility, flexibility, and velocity. With solutions that propel NFV evolution to achieve web-scale economics, Mavenir offers solutions to help CSPs with cost reduction, revenue generation, and revenue protection. www.mavenir.com

Mavenir, the M logo, and Cloud Range are trademarks owned by Mavenir Systems, Inc.

Copyright © 2020 Mavenir Systems, Inc. All Rights Reserved.

Contacts

Maryvonne Tubb

Mavenir PR

NA-Loren Guertin

MatterNow

EMEA-Kevin Taylor

GlobalResultsPR

Check out our twitter: @NewsNovumpr