16:21 uur 25-06-2020

Deutsche Telekom en Mavenir werken samen om technologieën op webschaal te valideren voor 5G StandAlone (SA) Core

RICHARDSON, Texas– (BUSINESS WIRE) – Mavenir, een toonaangevende end-to-end cloud-native netwerksoftwareprovider, heeft aangekondigd dat het heeft meegewerkt aan succesvolle laboratoriumtests van zijn gecontaineriseerde 5G Core-oplossing op de cloudnetwerkinfrastructuur van Deutsche Telekom.

Mavenir’s 5G Core maakt gebruik van de modernste technologie op webschaal en cloud-native principes die ondersteuning bieden voor 4G / 5G combo-core functionaliteiten.

Naast 3GPP 5G-functionaliteit was de samenwerking gericht op automatisering, on-boarding, cloud-native principes, CI / CD en andere niet-functionele gebieden zoals veerkracht, fouttolerantie en prestaties (belasting- en stresstests).

Bovendien hebben Mavenir en Deutsche Telekom samen met zijn 4G-microservices de combinatieknooppunten gevalideerd om een naadloze overdracht van 5G naar 4G te valideren op een webgenerator van de volgende generatie.

Deutsche Telekom and Mavenir Collaborate to Validate Web-Scale Technologies for 5G StandAlone (SA) Core

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, an industry leading end-to-end cloud-native network software provider, has announced that it has collaborated in successful lab testing of its containerized 5G Core solution, on Deutsche Telekom’s Cloud network infrastructure.

Mavenir’s 5G Core uses state of the art, web-scale technology and cloud-native principles providing support for 4G/5G combo-core functionalities.

In addition to 3GPP 5G functionality, the collaboration focused on automation, on-boarding, cloud native principles, CI/CD and other non-functional areas such as resiliency, fault tolerance and performance (load and stress tests).

Furthermore, together Mavenir and Deutsche Telekom have validated the combo nodes, with its 4G micro services, to validate seamless 5G to 4G handover on a next generation web-scale core.

“The move to 5G is a paradigm shift for our industry. To support 5G use cases and 5G scale and required automation, Mavenir has developed a cloud-native microservices-based 4G-5G combo-core,” said Pardeep Kohli, President, and CEO of Mavenir. “With the use of web-scale technologies, operators are capable of supporting new 5G subscribers and their existing 4G subscribers with the same solution.”

About Mavenir:

Mavenir is the industry’s only end-to-end, cloud-native Network Software and Solutions/Systems Integration Provider for 4G and 5G, focused on accelerating software network transformation for Communications Service Providers (CSPs). Mavenir offers a comprehensive end-to-end product portfolio across every layer of the network infrastructure stack. From 5G application/service layers to packet core and RAN, Mavenir leads the way in evolved, cloud-native networking solutions enabling innovative and secure experiences for end users. Leveraging innovations in IMS (VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS)), Private Networks as well as vEPC, 5G Core and OpenRAN vRAN, Mavenir accelerates network transformation for more than 250+ CSP customers in over 140 countries, which serve over 50% of the world’s subscribers.

Mavenir embraces disruptive, innovative technology architectures and business models that drive service agility, flexibility, and velocity. With solutions that propel NFV evolution to achieve web-scale economics, Mavenir offers solutions to help CSPs with cost reduction, revenue generation, and revenue protection. www.mavenir.com

Contacts

Maryvonne Tubb

Mavenir PR

NA-Loren Guertin

MatterNow

EMEA-Kevin Taylor

GlobalResultsPR

Check out our twitter: @NewsNovumpr