17:18 uur 19-06-2020

De conferentie Year in Infrastructure 2020 van Bentley Systems is dit jaar digitaal!

Het jaarlijkse evenement voor infrastructuurprofessionals en thought leaders wordt in oktober virtueel gelanceerd

EXTON, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated, een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en digital twin services voor het verbeteren van ontwerp, constructie en gebruik van infrastructuren, heeft vandaag aangekondigd dat het infrastructuurevenement Year in Infrastructure 2020 een digitale editie wordt. Dit nieuwe digitale platform zal een combinatie zijn van de bredere wereldwijde gemeenschap, Thought Leadership, netwerkmogelijkheden en educatieve inhoud die deelnemers van de Bentley-conferentie gewend zijn.

De virtuele conferentie Year in Infrastructure 2020 biedt aanvullende toegang tot een breed scala aan content die interessant is voor infrastructuurprofessionals in elke rol en in elke fase van de levenscyclus van de infrastructuur. Enkele hoogtepunten:

Live beoordeling van de presentaties van de Year in Infrastructure 2020 Awards – 5 – 16 oktober

De finalisten van de Year in Infrastructure Awards, die zijn geselecteerd door een onafhankelijke jury van experts uit de branche, zullen hun projecten vanaf 5 oktober aan de juryleden presenteren. Dit is uw kans om de mensen achter de meest bijzondere infrastructuurprojecten van het jaar te leren kennen, terwijl ze vertellen over digitale ontwikkelingen met ongekende resultaten.

Year in Infrastructure 2020 Managamentperspectieven – 20 – 21 oktober

Greg Bentley, CEO van Bentley Systems, gaat samen met toonaangevende infrastructuurmanagers een interactieve discussie aan over de veerkrachtige uitdagingen waarmee ze te maken krijgen en hoe we hiervan kunnen leren.

Keith Bentley, oprichter en Chief Technology Officer, bespreekt de open strategie voor digital twins van Bentley. Keith wordt hierbij vergezeld door andere toonaangevende visionairs uit de branche die digital twins hebben toegepast op projectlevering of asset performance.

De première van TwinTalks – 20 oktober

Dit jaar staan digital twins voor de infrastructuur centraal. Sla de handen ineen met toonaangevende medewerkers die zes sectorspecifieke TwinTalks modereren en daarbij de gevolgen onderzoeken van digital twins in digitale steden, ontwerp en constructie, digitale installaties, energievoorzieningen, spoor en vervoer, en wegen en bruggen. Luister naar interactieve paneldiscussies met toonaangevende leiders en ontdek de fascinerende mogelijkheden van digital twins voor elk van deze cruciale infrastructuursectoren. De eerste TwinTalks van 20 oktober maakt deel uit van een drieluik, waarbij de laatste aflevering van de TwinTalks-reeks half november zal plaatsvinden.

Prijsuitreiking Year in Infrastructure 2020 Awards – 21 oktober

Na het juryoverleg, dat maanden heeft geduurd, zullen de prijswinnaars van de Year in Infrastructure 2020 Awards bekend worden gemaakt in onze live uitzending die wereldwijd toegankelijk is. Mis geen moment van deze prijsuitreiking, die ook wel de ‘Oscars van infrastructuur’ wordt genoemd.

ACCELERATE-sessies – vanaf 27 oktober

Discussieer mee met de productmanagers van Bentley: Dustin Parkman (Project Delivery), Robert Mankowski (Digital Cities), Ken Adamson (Design Integration) en Alan Kiraly (Asset and Network Performance), terwijl zij en hun leidinggevende teams de nieuwste ontwikkelingen in Bentley-toepassingen en cloudservices doornemen. Deze sessies beginnen met een multitrack-programma van meer dan 100 ACCELERATE-sessies die doorlopen tot in november. Bij ACCELERATE delen Bentley en gebruikersexperts op het gebied van paneldiscussies en interactieve demonstraties hun inzichten in de nieuwste productontwikkelingen, innovaties en digitale workflows voor best practices.

Meer informatie over het congres Year in Infrastructure 2020

Sluit u online aan bij de virtuele conferentie Year in Infrastructure 2020 en leer meer van collega’s, experts uit de branche en vernieuwers die hun prestaties in digital twins delen. Meld u aan voor updates op https://yii.bentley.com/en.

Over Bentley Systems

Bentley Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van softwareoplossingen voor technici, architecten, geomatica-professionals, constructeurs en eigenaar-gebruikers voor ontwerp, constructie en gebruik van infrastructuur. De op MicroStation gebaseerde engineering- en BIM-toepassingen van Bentley en de digital twin cloudservices van Bentley verbeteren de projectlevering (ProjectWise) en het gebruik van bedrijfsmiddelen (AssetWise) in de transportsector en andere openbare instellingen, nutsbedrijven, industriële bedrijven, en fabrieken en commerciële en overheidsinstellingen.

Bentley Systems heeft meer dan 3500 medewerkers in dienst en genereert jaarlijks een omzet van meer dan 700 miljoen dollar in 172 landen. Vanaf de oprichting in 1984 hebben de vijf gebroeders Bentley een meerderheidsbelang in het bedrijf gehouden. www.bentley.com

Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, MicroStation, en ProjectWise zijn geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken of dienstmerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte dochterondernemingen. Alle andere merk- en productnamen zijn de handelsmerken van hun respectieve houders.

Contacts

Contactpersoon pers:

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:

@BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr