08:26 uur 23-05-2020

OCP kondigt datum van winst eerste kwartaal 2020 aan

CASABLANCA, Marokko– (BUSINESS WIRE) – OCP SA (“OCP” of de “Company”), een wereldleider in de kunstmestindustrie, zal haar resultaten voor het eerste kwartaal van 2020 op vrijdag 29 mei 2020 publiceren. De resultaten zullen beschikbaar zijn aan houders van de obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers op het OCP Intralinks-portaal vanaf 9.00 uur. EDT, 13:00 uur Marokkaanse tijd (GMT) en 14:00 uur. Londense tijd (GMT + 1).

In lijn met het driemaandelijkse communicatieprogramma van OCP zal het management geen telefonische vergadering houden om de financiële resultaten van het eerste kwartaal van 2020 te bespreken. Reguliere driemaandelijkse telefonische vergaderingen worden hervat vanaf het tweede kwartaal van 2020. Institutionele kopers, obligatiehouders, effectenanalisten en marktmakers die meer opheldering wensen over de resultaten van het eerste kwartaal van 2020, wordt verzocht contact op te nemen met mevrouw Ghita LARAKI, Investor Relations via g.laraki@ocpgroup. ma.

OCP Announces Date of First Quarter 2020 Earnings

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its first quarter 2020 results on Friday, May 29, 2020. The results will be available to holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers on the OCP Intralinks portal from 9:00 a.m. EDT, 1:00 p.m. Morocco time (GMT), and 2:00 p.m. London time (GMT+1).

In line with OCP’s quarterly communications program, management will not be hosting a conference call to discuss the first quarter 2020 financial results. Regular quarterly conference calls will resume as of the second quarter of 2020. Institutional buyers, bondholders, securities analysts and market makers seeking further clarification on first quarter 2020 results are invited to contact Mrs. Ghita LARAKI, Investor Relations at g.laraki@ocpgroup.ma.

Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing g.laraki@ocpgroup.ma.

About OCP

OCP is a global leader in the fertilizer industry, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs 21,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma.

Contacts

OCP – Investor Relations

Ghita Laraki, +212 522 924 183

g.laraki@ocpgroup.ma

Check out our twitter: @NewsNovumpr