09:00 uur 20-04-2020

Bentley Systems geeft volledige toegang tot ProjectWise 365 tot en met 30 september zonder abonnementskosten ter ondersteuning van thuiswrkende infrastructuur engineering teams

Verbindt virtuele projectwerkgroepen voor samenwerking en ontwerpevaluatie met een speciale “instant-on” cloudservice

EXTON, Pa., VS–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated, een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en digital twin services voor het verbeteren van ontwerp, constructie en gebruik van infrastructuren, heeft vandaag aangekondigd dat het tot en met 30 september 2020 de ProjectWise 365 cloudservice zonder betaling van abonnementskosten heeft opengesteld, zodat deelnemers aan infrastructuurprojecten die gedwongen zijn vanuit huis te werken, virtueel met elkaar kunnen samenwerken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200420005100/nl/

ProjectWise 365 biedt een complete, webgebaseerde, hybride 2D/3D-evaluatieomgeving, die teams helpt de coördinatie te stroomlijnen en problemen sneller op te lossen. (Graphic: Business Wire)

ProjectWise 365 biedt een complete, webgebaseerde, hybride 2D/3D-evaluatieomgeving, die teams helpt de coördinatie te stroomlijnen en problemen sneller op te lossen. (Graphic: Business Wire)

ProjectWise 365 maakt gebruik van Microsoft 365-technologie en office productiviteitstools en breidt het bereik en de toegankelijkheid van BIM en infrastructuurtechnische gegevens uit om samenwerking en ontwerpbeoordelingen te vereenvoudigen voor alle belanghebbenden. ProjectWise 365 is een ‘instant-on’ cloudservice die via een webbrowser ontwerpbeoordelingen, projectoverdrachten, RFI’s, informatie-uitwisseling en probleemoplossing vereenvoudigt en perfect geschikt is voor snel gebruik door thuiswerkers, waardoor foutgevoelige combinaties van technologieën zoals “drop boxes” en PDF niet meer nodig zijn.

In 2019 werd Bentley Systems door de ARC Advisory Group uitgeroepen tot de nummer 1 leverancier van Collaborative BIM voor haar schaalbare ProjectWise Design Integration-producten. Microsoft noemt Bentley als een van de 25 grootste bedrijven op het gebied van Azure-gebruik wereldwijd. Bij de ontwikkeling van ProjectWise 365, waarbij de workflows voor infrastructuur-engineering beschikbaar werden gemaakt voor alle gebruikers van Microsoft Office 365-cloudservices, heeft Bentley gebruikgemaakt van haar uitgebreide ervaring met de uitdagingen van gedistribueerde projectteams op het gebied van samenwerking en het delen van werk.

“Organisaties die ProjectWise Design Integration gebruiken voor het delen van werk, waaronder 74 van de ENR Top-100 ontwerpbureaus, hebben ons laten weten dat zij ProjectWise zeer waardevol vinden voor het behoud van productiviteit bij de gedwongen overgang naar thuiswerken”, aldus Dustin Parkman, VP, Project Delivery van Bentley. “Nu we onze nieuwe vereenvoudigde ProjectWise 365-cloudservice openstellen voor een bredere groep, maken we de voordelen van ProjectWise op het gebied van samenwerking en ontwerpevaluatie beschikbaar voor zowel grote als kleine technische projectteams. Door alle infrastructuur-professionals volledig “digitaal’ te maken, hopen we deze bedrijfstak te helpen bij het te boven komen van deze crisis.”

Gregory J. Ellwanger, P.E., Project Engineer bij BLA, Inc. stelt: “De huidige thuiswerkomstandigheden en coördinatie met meerdere partijen laten zien hoe belangrijk het voor ons bedrijf en onze rol als hoofdconsultant bij projecten is, dat onze projectteams altijd connected en productief blijven. Met de ProjectWise 365-cloudservices kunnen we snel een gemeenschappelijke BIM-samenwerkingsomgeving opzetten zonder de gegevenssilo’s, coördinatievertragingen en andere beperkingen die het gebruik van netwerkschijven, file-sharing services en e-mail met zich meebrengen. Met ProjectWise 365 kunnen we ontwerpen sneller coördineren en risico’s bij contractuele uitwisselingen verminderen, ongeacht de locatie van projectdeelnemers, onze ontwerppraktijk verbeteren en ons vermogen om hoogwaardige projecten op tijd te leveren vergroten.”

Ga naar ProjectWise 365 voor meer informatie over het product en ga naar ProjectWise 365-aanbieding voor meer informatie over deze thuiswerkaanbieding.

ProjectWise 365 maakt deel uit van Bentley’s inspanningen om organisaties en eindgebruikers te helpen om op afstand te werken. Hiervoor levert het bedrijf tools, informatie en resources zoals FAQ’s, video’s, webinars en andere technische hulpmiddelen. Meer informatie over Bentley’s respons op de uitdagingen van thuiswerken vindt u op http://www.bentley.com/nl/workingfromhome.

ProjectWise Afbeelding 1:
Bijschrift:

ProjectWise 365 biedt een complete, webgebaseerde, hybride 2D/3D-evaluatieomgeving, die teams helpt de coördinatie te stroomlijnen en problemen sneller op te lossen.

ProjectWise Afbeelding 2

Over Bentley’s producten voor projectlevering

Bentley Systems ontwikkelt geavanceerde samenwerkings- en constructiesoftware en cloudservices voor de levering van infrastructuurprojecten. ProjectWise 365-cloudservices maken optimaal gebruik van Microsoft’s Azure en native webomgevingen. Voor digital twins voor projectontwerp lopen Bentley’s iTwin Design Review services uit een van ad-hoc 2D/3D functiegerichte workflows tot complete en doorlopende 4D-projectontwerpevaluaties met behulp van ProjectWise Design Integration. Voor digital twins voor 4D-constructie maakt Bentley’s SYNCHRO-portfolio gebruik van iTwin-services om reality modeling te integreren met 4D construction modeling, ConstructSim advanced work packaging, ComplyPro, ProcureWare en Control en Field cloudservices.

Bentley wordt door ARC Advisory Group aangemerkt als de toonaangevende leverancier van BIM-samenwerkingssoftware. De ProjectWise-services van Bentley zijn het “werkpaard voor het delen van werk” voor de meeste ENR top-ontwerpbureaus, waaronder 43 van de Top-50. In 2019 kwalificeerde Microsoft Bentley als finalist in de categorie Mixed Reality van het Partner of the Year-programma voor de Microsoft HoloLens 2-gebruiksscenario’s van SYNCHRO.

Over Bentley Systems

Bentley Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van softwareoplossingen voor technici, architecten, geomatica-professionals, constructeurs en eigenaar-gebruikers voor ontwerp, constructie en gebruik van infrastructuur. De op MicroStation gebaseerde engineering- en BIM-toepassingen van Bentley en de digital twin cloudservices van Bentley verbeteren de projectlevering (ProjectWise) en het gebruik van bedrijfsmiddelen (AssetWise) in de transportsector en andere openbare instellingen, nutsbedrijven, industriële bedrijven, en fabrieken en commerciële en overheidsinstellingen.

Bentley Systems heeft meer dan 3500 medewerkers in dienst en genereert jaarlijks een omzet van meer dan 700 miljoen dollar in 172 landen. Vanaf de oprichting in 1984 hebben de vijf gebroeders Bentley een meerderheidsbelang in het bedrijf gehouden. www.bentley.com

Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, ComplyPro, ConstructSim, iTwin, iTwin Design Review, MicroStation, ProcureWare, ProjectWise, ProjectWise Design Integration en SYNCHRO zijn geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems Incorporated of van één van haar directe of indirecte dochterondernemingen. Alle andere merk- en productnamen zijn de handelsmerken van hun respectieve houders.

Contacts

Contactpersoon pers:

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com

Volg ons op Twitter: @BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr