14:30 uur 17-04-2020

Aegon besluit tot elektronische aandeelhoudersvergadering

DEN HAAG, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Aegon heeft besloten dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) uitsluitend via elektronische middelen toegankelijk zal zijn gegeven de huidige omstandigheden als gevolg van de COVID-19 uitbraak.

Aegon heeft hiertoe besloten uit voorzorg om de gezondheid en veiligheid van aandeelhouders, werknemers en het algemeen publiek te waarborgen. Aegon hecht grote waarde aan de relatie met aandeelhouders en betreurt het daarom dat zij de vergadering niet in persoon kunnen bijwonen. Met dit besluit anticipeert de onderneming op het binnenkort van kracht worden van Nederlandse wetgeving die een elektronische vergadering van aandeelhouders mogelijk maakt.

De AVA van Aegon zal plaatsvinden op 15 mei 2020 om 10.00 uur. Zoals gebruikelijk kan de vergadering via een webcast worden gevolgd op www.aegon.com. Vandaag heeft Aegon een “Message to Aegon’s shareholders in view of COVID-19” geplaatst op www.aegon.com, waarin uitleg wordt gegeven over deelname aan de vergadering, het stellen van vragen en het uitoefenen van stemrechten.

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat 175 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling om mensen in staat te

stellen zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Meer informatie op aegon.com

Contacts

Media relations

Dick Schiethart
070 344 8821

dick.schiethart@aegon.com

Investor relations

Jan Willem Weidema
070 344 8028

janwillem.weidema@aegon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr