05:34 uur 10-03-2020

Moody’s biedt gratis resultaten van onderzoek naar impact van coronavirus op krediet en economie aan het publiek

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Moody’s Corporation (NYSE:MCO) biedt nu onderzoeksresultaten en opinies met betrekking tot de impact van het coronavirus (COVID-19) op de kredietwereld en de economie via een speciale website, toegankelijk voor het publiek op moodys.com/coronavirus. Deze website, die doorlopend wordt bijgewerkt, biedt inzichten uit alle onderdelen van het bedrijf en vormt zodoende een informatiebron voor marktdeelnemers om een beter inzicht te verkrijgen in de financiële implicaties van de uitbraak. De volledige inhoud van de website, met inbegrip van toegang tot de webinars van Moody’s over COVID-19, is gratis toegankelijk voor het publiek.

“We realiseren ons dat uitgebreide en actuele informatie cruciaal is in tijden van hevige marktschommelingen en onzekerheden,” aldus Rob Fauber, Chief Operating Officer van Moody’s Corporation. “De missie van Moody’s is het bieden van betrouwbare inzichten en normen die beleidsbepalers helpen met een zeker gevoel actie te ondernemen. Daarom bieden we toegang tot de economische en kredietinformatie van Moody’s om belanghebbenden wereldwijd te helpen om te gaan met de onzekere situatie rond COVID-19.”

Moody’s heeft meer dan 100 rapporten en andere content gepubliceerd over de impact van COVID-19, over issuers en marktsectoren, en over geografische gebieden, met inbegrip van analyses van zowel Moody’s Investors Service als Moody’s Analytics.

Hier volgen enkele van de vele publicaties die beschikbaar zijn op de website:

OVER MOODY’S CORPORATION

Moody’s (NYSE:MCO) is een internationale specialist op het gebied van risicobeoordeling die organisaties in staat stelt betere beslissingen te nemen. Onze data, analytische oplossingen en inzichten helpen beleidsbepalers om kansen te herkennen en de risico’s bij het zakendoen met anderen te beheersen. Wij geloven dat grotere transparantie, beter gefundeerde beslissingen en rechtvaardige toegang tot informatie de deur openen tot gezamenlijke vooruitgang. Met meer dan 11.000 medewerkers in meer dan 40 landen, biedt Moody’s een combinatie van internationale aanwezigheid aan lokale expertise en meer dan een eeuw ervaring op het gebied van financiële markten. Meer informatie: moodys.com/about.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SHIVANI KAK

Investor Relations
+1 212-553-0298

Shivani.kak@moodys.com

MICHAEL ADLER

Corporate Communications
+1 212-553-4667

Michael.adler@moodys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr