09:09 uur 04-03-2022

Moody’s Profiles Nieuwste innovaties en prestaties in nieuwe videoserie voor aankomend Investor Day-evenement

Video’s bieden een insider-blik op de strategische prioriteiten en groeidoelstellingen van het bedrijf

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Moody’s Corporation (NYSE:MCO) heeft vandaag een nieuwe reeks vooraf opgenomen inzichten voor aandeelhouders gelanceerd in afwachting van het Investor Day-evenement dat op 10 maart 2022 op de New York Stock Exchange wordt gehouden. Geïnteresseerde aanwezigen kunnen deze opnames bekijken en zich inschrijven voor het evenement op de Moody’s Investor Day website.

De serie biedt een insider’s blik op de nieuwste innovaties en prestaties van het bedrijf, evenals de strategische prioriteiten en groeidoelstellingen voor 2022 en daarna. Het bestaat uit zes video’s, allemaal vandaag vrijgegeven en beschikbaar via deze link:

 • Diversity, Equity & Inclusion (DE&I) schetst de diverse cultuur en focus van Moody’s op het ondersteunen van DE&I-initiatieven in ons wereldwijde personeelsbestand;
 • ESG & Klimaat biedt een 360-graden beeld van ESG-risico’s en kansen waarmee marktdeelnemers tegenwoordig worden geconfronteerd en ons unieke vermogen om aan hun behoeften te voldoen, evenals Moody’s eigen verplichtingen op deze kritieke gebieden;
 • Finance & Strategy geeft inzicht in de strategische benadering van het bedrijf voor aanhoudende groei door middel van kapitaalallocatie, acquisities en organische investeringen, evenals een overzicht van de nieuwe Moody’s Analytics-rapportagelijnen;
 • Moody’s Analytics laat zien hoe onze geïntegreerde risicobeoordelingsstrategie klanten helpt om onderling verbonden risico’s te navigeren, betere beslissingen te nemen en veerkracht op te bouwen;
 • Moody’s Investors Service bespreekt de veranderende impact en transparantie die ratings bieden aan de wereldwijde schuldkapitaalmarkten en aan marktdeelnemers; en
 • Technology & Innovation benadrukt hoe innovatie en interoperabele technologie de kern vormen van de bedrijfsstrategie van Moody’s.

Moody’s Profiles Latest Innovations and Achievements in New Video Series for Upcoming Investor Day Event

Videos provide an insider’s look at the Company’s strategic priorities and growth objectives

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Moody’s Corporation (NYSE:MCO) today launched a new series of pre-recorded insights for stockholders in anticipation of its Investor Day event to be held on March 10, 2022 at the New York Stock Exchange. Interested attendees may view these recordings and register for the event on Moody’s Investor Day website.

The series provides an insider’s look at the Company’s latest innovations and achievements, as well as its strategic priorities and growth objectives for 2022 and beyond. It is comprised of six videos, all released today and available via this link:

 • Diversity, Equity & Inclusion (DE&I) outlines Moody’s diverse culture and focus on supporting DE&I initiatives across our global workforce;
 • ESG & Climate offers a 360-degree view of ESG risks and opportunities that market participants face today and our unique ability to address their needs, as well as Moody’s own commitments across these critical areas;
 • Finance & Strategy delivers insight on the Company’s strategic approach to continued growth through capital allocation, acquisitions, and organic investments, as well as an overview of the new Moody’s Analytics reporting lines of business;
 • Moody’s Analytics demonstrates how our integrated risk assessment strategy helps customers navigate interconnected risks, make better decisions, and build resilience;
 • Moody’s Investors Service discusses the evolving impact and transparency that ratings provide to the global debt capital markets and to market participants; and
 • Technology & Innovation highlights how innovation and interoperable technology are core to Moody’s business strategy.

Moody’s Investor Day will take place at the New York Stock Exchange on March 10, 2022, from 8:00 a.m. to 1:30 p.m. ET. During the event, senior leaders will discuss the Company’s businesses and long-term strategies, as well as provide an update on the current financial and business environment. Introductory remarks and a Q&A panel with Moody’s senior executives will be broadcast live from 8:30 a.m. to 10:00 a.m. ET. Links to the live broadcast will be available on the Moody’s Investor Day website and emailed to registered participants shortly before the event begins.

Registration for Investor Day is required. For further information, please contact Moody’s Investor Relations at ir@moodys.com.

ABOUT MOODY’S CORPORATION

Moody’s (NYSE: MCO) is a global integrated risk assessment firm that empowers organizations to make better decisions. Its data, analytical solutions, and insights help decision-makers identify opportunities and manage the risks of doing business with others. We believe that greater transparency, more informed decisions, and fair access to information open the door to shared progress. With over 13,000 employees in more than 40 countries, Moody’s combines international presence with local expertise and over a century of experience in financial markets. Learn more at moodys.com/about

Contacts

SHIVANI KAK

Investor Relations

212.553.0298

shivani.kak@moodys.com

JOE MIELENHAUSEN

Communications

212.553.1461

joe.mielenhausen@moodys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr