18:03 uur 19-10-2023

Moody’s wint hoogste classificatie in Chartis RiskTech100 2024

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Voor het tweede jaar op rij behaalt Moody’s de algehele nummer één-classificatie in het jaarverslag Chartis RiskTech100®, de volledigste studie van ‘s werelds toonaangevende providers van risico- en compliancetechnologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231019764455/nl/

Deze topclassificatie is een erkenning van de bedrijfsstrategie van Moody’s om een volledig zicht op risico’s te bieden aan de hand van een ongeëvenaarde combinatie van gegevens, analyse en inzichten verkregen via oplossingen die aan de behoeften van klanten voldoen. Moody’s is op unieke wijze gepositioneerd om aan deze behoeften van klanten te voldoen, en verbindt zich ertoe om te investeren en te innoveren om koploper op gebied van risicotechnologie te blijven.

“In een complexe wereld waar risico’s steeds meer met elkaar verband houden, zijn onze klanten op zoek naar groei en weerbaarheid,” aldus Stephen Tulenko, voorzitter van Moody’s Analytics.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Moody’s:

SHIVANI KAK

Investeerdersrelaties
+1 212-553-0298

Shivani.Kak@moodys.com

OF

JOE MIELENHAUSEN

Communicatie
+1 212-553-1461

Joe.Mielenhausen@moodys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr