13:00 uur 12-12-2019

Aegon: groeikansen omzetten in waarde

DEN HAAG, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Aegon CEO Alex Wynaendts zal vandaag op het webinar voor analisten en beleggers toelichten hoe kansen in snelgroeiende markten worden omgezet in bedrijfsactiviteiten die waarde voor klanten en aandeelhouders creëren.

Alex Wynaendts zal samen met andere bestuurders van Aegon uiteenzetten hoe de onderneming is gepositioneerd om groeikansen te benutten in met name Brazilië, Spanje, Azië en via de online bankactiviteiten in Nederland. Al deze activiteiten zijn gericht op innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen en op diensten waar klanten in een snel veranderende wereld behoefte aan hebben.

“We investeren in kansen om ook in de toekomst resultaten en kapitaalgeneratie te laten groeien”, aldus Alex Wynaendts. “We zien aantrekkelijke mogelijkheden in snelgroeiende markten en we hebben de juiste mensen, expertise en focus om die mogelijkheden om te zetten in bedrijfsactiviteiten die waarde voor klanten en aandeelhouders creëren. Minstens zo belangrijk is dat deze bedrijfsactiviteiten bijdragen aan onze doelstelling om mensen te helpen financiële zekerheid te bereiken in alle fasen van hun leven, nu en in de komende decennia.”

Informatie over het webinar

De presentaties van het Analyst & Investor webinar zijn vanaf 13.00 uur beschikbaar op www.aegon.com. Het webinar begint om 14.00 uur en kan via de corporate website live worden gevolgd. Na afloop is er een opname van het webinar beschikbaar.

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat 175 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling om mensen te helpen financiële zekerheid te bereiken in alle fasen van hun leven. Meer informatie op aegon.com.

Contacts

Media relations

Dick Schiethart

070 344 8821

dick.schiethart@aegon.com

Investor relations

Jan Willem Weidema

070 344 8028

janwillem.weidema@aegon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr