08:00 uur 10-09-2019

Mike Holliday-Williams volgt Adrian Grace op als CEO van Aegon UK

DEN HAAG, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Mike Holliday-Williams (1970, Britse nationaliteit) volgt Adrian Grace (1963, Britse nationaliteit) op als Chief Executive Officer van Aegon in het Verenigd Koninkrijk. Mike Holliday-Williams treedt op 1 oktober 2019 in dienst bij Aegon UK. Adrian Grace gaat na 10 jaar bij het bedrijf met pensioen.

“Het is een genoegen om de benoeming van Mike Holliday-Williams als opvolger van Adrian Grace aan te kondigen”, aldus Aegon CEO Alex Wynaendts. “Met Mike’s benoeming bouwen we voort op de sterke positie van ons bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Mike heeft veel ervaring in de financiële sector en een bewezen staat van dienst op het gebied van oplossingen voor klanten. Ik zie ernaar uit om met hem samen te werken.”

“Adrian wil ik bedanken voor de succesvolle modernisering, transformatie en herpositionering van ons bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Onder zijn leiding zijn we in het VK gegroeid van GBP 40 miljard aan belegd vermogen van klanten in 2009 naar een pensioen- en beleggingsplatform van GBP 175 miljard nu. We hebben van Aegon een toonaangevende aanbieder gemaakt in de markt voor beleggingsplatforms waardoor het bedrijf nu goed is gepositioneerd voor verder groei. We wensen Adrian alle goeds tijdens zijn welverdiende pensioen.”

Mike Holliday-Williams: “Ik verheug me erop om bij Aegon aan de slag te gaan op een voor onze sector cruciaal moment. Ik zie ernaar uit om samen met adviseurs nieuwe oplossingen te ontwikkelen waarmee wij de relatie met onze klanten verder kunnen versterken.”

Het is het voornemen om Mike Holliday-Williams tot lid van de Management Board van Aegon te benoemen. De benoeming tot lid van de Management Board en tot CEO van Aegon UK moet door de relevante toezichthouders worden goedgekeurd. Adrian Grace gaat op 31 maart 2020 met pensioen.

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat 175 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling om mensen te helpen financiële zekerheid te bereiken in alle fasen van hun leven. Meer informatie op aegon.com

Contacts

Media relations

Dick Schiethart
070 344 8821

dick.schiethart@aegon.com

Investor relations

Jan Willem Weidema
070 344 8028

janwillem.weidema@aegon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr